PITA SE KOLIKI IM JE IQ? Australijski navijaći udarili na Medvedeva, on BRUTALNO UZVRATIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.01.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Danil Medvedev savladao je Nika Kirjosa u 2. kolu Australijan opena, ali je tokom meča imao velikih problema sa nepristojnom publikom.

PITA SE KOLIKI IM JE IQ? Australijski navijaći udarili na Medvedeva, on BRUTALNO UZVRATIO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Očigledno su australijski ljubitelji tenisa, nakon izostanka Novaka Đokovića, svoju mržnju usmerili ka ruskom teniseru. Tribine su tokom meča otvoreno zviždale Medvedevu koji je nakon što je osvojio meč poen, krenuo ka mreži i glasno prokomentarisao:

- Sad možete da učutite.

Zvižduci nisu prestali ni tokom izjave koju je pobednik davao legendarnom Džimiju Kurijeru koga je interesovalo kako je teniser uopšte uspevao da zadrži koncentraciju:

- To je jedini način kada vam zvižde između prvog i drugog servisa. Nije lako ali treba da ostanete mirni i pobedite meč.

Sa tribina su se u tom momentu ponovo čule salve zvižduka, na šta Ruski teniser nije mogao da ostane nem:

- Ljudi, pokažite makar malo poštovanja prema Džimu Kurijeru. On je ovde dva puta bio šampion. Pustite ga da priča. Ako poštujete nekoga, poštujte makar Džima Kurijera.

I u miks zoni ruski teniser nije mogao da sakrije razočarenje usled svega što je doživeo sa tribina:

- Razočaravjuće je kada prave toliku buku između prvog i drugog servisa. Pretposvaljam da neki ljudi imaju nizak koeficijent inteligencije - rekao je Medvedev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading