BRITANAC U ŠOKU: Da li je zaslužio ovakvo ponašanje publike? (VIDEO)

Autor:

Sport

20.01.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije u Australiji, ali je i dalje glavna tema svakog razgovora na Australijan openu. Zbog najboljeg tenisera sveta i Endi Mari se našao u čudu...

BRITANAC U ŠOKU: Da li je zaslužio ovakvo ponašanje publike? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej i Novak Đoković

Nakon pune tri godine odsustva sa Australijan opena zbog povrede kuka, britanski teniser Endi Mari vratio se na australijsko tlo. Njegov povratak na teren ipak su obeležila dešavanja vezana za srpskog tenisera Novaka Đokovića. Tokom drame i procesa suđenja i deportacije, Britanac je stao na stranu svog velikog rivala i očigledno mu deo australijske teniske publike to nije zaboravio.

Naime, nakon duela sa Nikolozom Basilašvilijem iz Gruzije koji je Mari dobio nakon velike drame i pet odigranih setova, tokom davanja izjave medijima, iz publike su se čuli zvižduci.Vidno je Mari bio iznenađen ponašanjem publike, ali kako prenose australijski mediji, ubrzo je stiglo i objašnjenje. Navodno, zvižduci nisu bili usmereni ka britanskom teniseru, već su navijači skandirali poklič Kristijana Ronalda kada postigne gol.

- Isprva sam mislio da mi zvižde, zviždali su mi i dok sam trenirao, a nisam znao zbog čega. Posle nekoliko puta mi je rečeno da je to nešto što Ronaldo radi kada postigne gol. Bilo je neverovatno iritantno, ali mislim da je to ono što su radili - rekao je Endi Mari na konferenciji za medije.

 

 

Ipak, ako se posluša snimak sa terena, jasno se može čuti da publika ne govori "siuuu", nego "buuu", ali verovatno Marej nije želeo da dodatno rasplamsava strasti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading