TENISKA ISTORIJA SE PONOVILA, SRBI SU OPET VELIKE ŽRTVE! Moniku "ubio" NOŽ, a Đokovića IGLA!

Autor:

Sport

19.01.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karijeru Selešove okončao umobolni Nemac Ginter Parhe, zarivši joj oštricu u leđa, a Novaka uslovljavaju da neće igrati nigde ako se ne vakciniše.

TENISKA ISTORIJA SE PONOVILA, SRBI SU OPET VELIKE ŽRTVE! Moniku "ubio" NOŽ, a Đokovića IGLA!

Foto: Profimedia

Profimedia

Novaka Đokovića (34) žele da teniski ubiju po istom receptu kao Moniku Seleš (48) 1993. Razlika je samo u oružju i perfidnosti jer, dok je rođena Novosađanka na vrhuncu karijere, sa samo 19 godina, zaustavljena ubadanjem nožem u leđa, Noletu moćnici žele da dođu glave iglom, odnosno uslovljavajući ga da nigde neće igrati ukoliko ne primi cepivo protiv KOVID-19.

SKRIVENI NAPADAČ

Sadašnja prljava igra utoliko je gora što Srbin više ne zna odakle mu pretnja dolazi, ko je egzekutor. Mala Mo je bar znala da ju je tog kobnog 30. aprila pre 29 godina u Hamburgu nožem od 23 centimetra ubo umobolni Nemac Ginter Parhe jer nije mogao da gleda dominaciju mlade Jugoslovenke nad njegovom ikonom Štefi Graf. Sada iglom žele da spreče Novaka da bude bolji od Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali i i te iste Grafove (juri njen rekord od 377 nedelja na vrhu liste). Na to je ukazala i bivša srpska teniserka Bojana Jovanovski.

- Dragi Nole, mi smo bar kroz naše detinjstvo doživeli razne vrste nepravdi. Bombe su svetski moćnici bacali na civilne objekte u našem gradu, ginuli su i naši najmlađi sugrađani i prijatelji. Sada na tebe svetski moćnici vrše pritisak da odustaneš pošto na drugi, na pravedan i sportski način niko ne može da te savlada. Uspeh je nešto što očigledno ne žele da ti oproste. To se u istoriji dešavalo i našoj sugrađanki Moniki Seleš. U periodu kada je bila najbolja na svetu dobila je nož u leđa. No, mi smo bar na nepravdu navikli i bez obzira na ishod ove ponižavajuće agonije koja ti je priređena, nisi sam, ti si naš najveći ponos - napisala je Bojana na Fejsbuku u znak podrške.

Političar otkrio: Tili namestio Novaka!

Istina ko je smestio Novaku polako izlazi na videlo. Prema rečima Džona Loka, poznatog australijskog političara, za sve je kriv Kreg Tili, prvi čovek tenisa u Australiji.

Loko tvrdi da je Tenis Australija popunio svu dokumentaciju igračima, trenerima i sudijama, pa i Đokoviću, te da on i nije znao šta piše u njegovim dokumentima za vizu. Oni su Novaku rekli da dođe noću da bi izbegao gužvu, oni su mu platili let od Dubaija do Melburna, ali i kuću do koje i nije stigao jer su ga stavili u pritvor i posle deportovali.

SMIŠLJENO ZATAŠKAVANJE

Posle tog napada 1993, koji se mogao podvesti pod pokušaj ubistva u nameri da Selešova ne bude bolja od Grafove, jednako sramno je bilo i zataškavanje. Odjednom je Ginter označen bolesnikom kojem su isprali mozak o lošim Srbima, a ne kao ubica u pokušaju, koji je zario Moniki nož četiri centimetra u leđa. U to vreme Selešova je iza sebe već imala osam grend slemova, bila je trostruka uzastopna šampionka upravo Australijan opena i Rolan Garosa i dvostruka pobednica US opena u nizu (uz finale Vimbldona), a onda je nož sve zaustavio. Vratila se ona posle tenisu, doduše pod američkom zastavom, osvojila je Melburn i 1996, ali više nikad nije bila ona koja je pretila da sruši sve teniske rekorde.

Foto: youtube.com/worldoftennis

 

Sve ovo sada se dešava i Novaku na njegovom vrhuncu, kada je bio na korak da postane najveći u istoriji. Razlika je jer atentator nije pojedinac, već svetski politički moćnici. Na nama je takođe da se nadamo razlici - da će se Đoković vratiti još jači i surovo se osvetiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Paul

20.01.2022 09:40

Mala Mo je igrala u vreme bivse Yugoslavije a ne Srbije Mala Mo je Madjarica