VELEOBRT! Đoković se VRAĆA u Australiju - IGRAĆE u Melburnu!

Autor:

Sport

19.01.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću izrečena je trogodišnja zabrana ulaska u Australiju, ali advokat Džastin Kvil otkriva da postoje velike šanse da se Srbin već naredne godine vrati u Melburn i zaigra na popularnom "Ozi Openu".

VELEOBRT! Đoković se VRAĆA u Australiju - IGRAĆE u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

- Da ti odgovorim na pitanje o trogodišnjoj zabrani, ona je automatska, ali nije obavezna. To znači da se odmah izdaje, trenutno je Novaku zabranjeno da uđe u zemlju, ali to može biti promenjeno - počeo je Kvil, koji je zatim obrazložio:

Uglavnom vi deportujete nekoga jer je uradio nešto loše, ali to se ne odnosi na Novaka. On nije deportovaon zbog nečega što je uradio, već zato što je procenjeno da će njegov dolazak uticati loše na javnost.

Pravnik je nastavio u istom tonu.

Znači rekli smo da mi prihvatamo to da nisi prekršio pravila, da si filantrop, da si sjajan karakter, znamo da si ušao u zemlji poštujući pravila, ali mislimo da ovo može da utiče na druge ljude. Nije deportovan zbog nečega što je uradio, već zbog uticaja koji je procenjeno da će njegovo prisustvo imati.

Za kraj, Australijanac je izneo zaključak, odnosno dva potencijalna scenarija Đokovićevog ulaska u Australiju.

To znači da će ponovo moći da uđe u zemlju naredne godine ako ova politika duple vakcinavcije ne bude na snazi ili ako mu ispitivanja javnog mnjenja dozvole. Sramota je što je tako, ali to je istina - zaključio je Kvil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Ive

19.01.2022 19:37

Sta ce vise tamo....

Odgovori 53 3
Aco Gevgelija

19.01.2022 23:56

Ebati kontinenotot koj moži da go zarazi samo eden Srbin

Odgovori 14 1
Građanin

20.01.2022 04:09

Kakav ste vi vrh novinarstva. Svaka čast. Evo odmah vas tagujem, blokiranjem. 😉

Vajar

20.01.2022 06:01

Ako ode, gubi me kao navijača