MRZI SVE OKO NOVAKA: Njegove reči TRESU Australiju - "Leteće GLAVE zbog Đokovića"!

Autor:

Sport

19.01.2022

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deren Kejhil, bivši trener Srpkinje Ane Ivanović, uzburkao je strasti u Australiji stavom oko medicinskog izuzeća Novaka Đokovića.

MRZI SVE OKO NOVAKA: Njegove reči TRESU Australiju - "Leteće GLAVE zbog Đokovića"!

Foto: Tanjug/AP

Australijanac je podvukao da "mrzi Novakovo izuzeće" zbog "načina na koji ga je dobio", a pozvao je na odgovornost prvog čoveka Teniske federacije Australije.

Mrzeo sam izuzeće jer mislim da je ono za ljude koji žele da se vakcinišu ali ne mogu jer su imali koronu i onda moraš da čekaš nekoliko meseci da se vakcinišeš. Novak nikada nije hteo da se vakciniše tako da sam mrzeo njegovo izuzeće - rekao je Kejhil, a zatim je dodao:

 

 

Ako imaš neko oboljenje ili nešto što te sprečava da se vakcinišeš onda nema problema, ali ovo mi se nije svidelo od početka. Bilo je od početka problematično i bivalo je sve gore i gore. Odgovornost je na Australijskoj teniskoj federaciji. Ne bih voleo da Kreg Tajli ovo skine sa svojih leđa - zaključio je australijski stručnjak.

Podsetimo da je Nole deportovan iz Australije nakon 11-dnevne sage oko vize, a u međuvremenu je stigla i zvanična potvrda da nevakcinisani teniseri neće moći da nastupe na Rolan Garosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Dejan

19.01.2022 18:47

Ko te pita sta ti mrzis ajde vise ste se popeli svima na k....

Odgovori 66 2
Stojan

20.01.2022 05:45

Moze da mrzi izuzece koliko hoce ali ono je postojalo i dato Novaku. Zbog razloga zbog kojeg ovaj opravdava izuzece i Novak je dobio. Zato ne razumem zasto je protiv toga. Bas zato su mislili da je Novakovo obeljenje od Covid-19 izmisljeno i pokusali da ga "uhvate u lazi" ali i to im je propalo. Onda su izveli da se boje kako ce neko protumaciti sta Novak misli i zbog toga mu ponistili vizu. To je mnogo opasno jer se odluke suda donose na osnovu toga sta sudeije misle da osoba misli i kako bi neko to protumacio. Strasno da se danas sutra nadjemo u takvoj situaciji. To nije demokratija, niti je diktatorship nego tretiranje ljudi kao da su robovi.

Odgovori 19 3
Saveta Terzin

20.01.2022 16:28

@Stojan - Nadal je imao Covid-19 dosao u Australiju 11 dana posle dobijenog pozitivnog testa..kako je on mogao da udje u zemlju posto treba 14 dana po zakonu Australije da udjes u zemlju...Rubljev usao u zemlju a bio zarazen..jos neki teniseri dobili su odobrenje da udju u zemlju...Medvedev garantovano nije vakcinisan..ovo je sve politicki i sve bilo spremno za Noleta...bezobrazluk to radit jednom coveku ...idemo Nole