ŠOK U MELBURNU - NIJE GOTOVO! Đoković DO NOGU potukao Australiju - Novak ostvario VELIKU POBEDU!

Autor:

Sport

19.01.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, najbolji teniser planete, deportovan je od strane australijskih vlasti, ali Britanci otkrivaju da je Srbin izvojevao veliku "moralnu pobedu".

ŠOK U MELBURNU - NIJE GOTOVO! Đoković DO NOGU potukao Australiju - Novak ostvario VELIKU POBEDU!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Naime, "Dejli Mejl" piše kako će troškove slučaja "Đoković protiv Australije" snositi tamošnji teniski savez koji se finansira iz budžeta. Paradoksalno, nosioci politčke vlasti kumovali su "proterivanju" Srbina sa najmanjeg kontinenta, a proces koji se procenjuje kao višemilionski pašće na teret poreskih obveznika.

Najvažnija stvar koju ljudi ne znaju jeste da Tenis Australija plaća Đokovićeve sudske troškove, a ne on sam - navodi izbor "Dejli Mejla", koji još dodaje:

 

 

Dobijaju pare od vlade za Australijan open, tako da praktično oni koji plaćaju porez će platiti i ove troškove iako je Đoković izgubio spor.

Podsetimo da je Novak deportovan posle sage koja je trajala 11 dana, ali makar će troškove celog slučaja snositi Australijanci...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Novaxaus

19.01.2022 17:54

Bre loše pišete, Nolle tražio da ga AUS deportuje, oni ne bih, ali ipak je pobedio. Teatar♡♡♡

Odgovori 2 23
Vladeta

19.01.2022 20:54

@Novaxaus - Dakle, ovo "bih" pređe u pogrešnu opštu upotrebu, isto kao i "jer".

Odgovori 11 4
Xyz

20.01.2022 12:01

@Novaxaus - "Bih" je samo u prvom licu jednine. Dakle, ja bih, a oni bi. Zar vam "oni biH" ne para usi? Da, zahvaljujuci portalima i drustvenim mrezama i nepismeni mogu da pisu i govore javno. Steta.

Odgovori 11 1
Miloš

20.01.2022 12:16

@Novaxaus - Ja bih, ti bi, on, ona, ono bi, Mi bismo, vi biste, oni bi. Eto, tako! Naučite srpski jezik. Nije lako, ali će vas učiniti pismenim.

Odgovori 17 1