MUK ŠIROM PLANETE: Kraj KARIJERE posle Australijan Opena?!

Autor:

Sport

19.01.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser ikada Novak Đoković suočava se sa novim velikim problemima nakon deportacije iz Australije, ocenio je Toni Nadal, stric Rafaela Nadala.

MUK ŠIROM PLANETE: Kraj KARIJERE posle Australijan Opena?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Srbinu je ugrožen dalji tok karijere jer se sužava broj turnira na kojima bi mogao da nastupi nevakcinisan, a "rampa" je stigla i iz Francuske.

Možete da razmišljate o nekoj temi, ali mislim da u datom trenutku morate da razmislite o određenim stvarima. Kažu da ne može da igra ni na Rolan Garosu. Nole onda ima veliki problem. Neće imati izbor nego da stane i razmisli o promeni uverenja. Nadajmo se da će pandemija da prođe što pre i da će stvari da se vrate u normalu. Uključujući i da Đokovića vidimo na turnirima bez ikakvih događaja poput onog koji je bio u Australiji - izjavio je Nadal za radio "Onda Sero", a zatim je izneo svoja očekivanja ishoda ovogodišnjeg Australijan Opena, iz ugla svog sinovca.

 

 

Ako postoji nešto po čemu se Rafa izdvaja, to je da ima mnogo volje da pokuša da dobije što više mečeva. Ponekad je tako, ide dobro, a drugi put ne ide. Osvajanje Grend slemova je ono što ga motiviše da nastavi da igra tenis, ali je već rekao da se život ne bi mnogo promenio da ima još jedan turnir više od Rodžera ili Novaka. Već je uradio neverovatnu stvar kada ih je osvojio 20 - naveo je Toni Nadal.

Podsetimo da je Španac bez izgubljenog seta prošao prve dve runde "Ozi opena", a u trećem kolu ga čeka veliki izazov u vidu Rusa Karena Hačanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
lala

19.01.2022 16:02

Ma , stidi se , nismo likovali nad tvojim bratancom , fuj , pokvarenjaku !

Odgovori 54 5
Zoran

19.01.2022 21:05

@lala - Covek je na nasu zalost samo racionalan i u pravu. Samo sto je nama tesko da prihvatimo istinu sa trenutnom situacijom kakva jeste.

Odgovori 10 18
Vuk07

31.01.2022 20:21

@Zoran - Jeste Zorane ovi su racionalniji koji podržavaju Novaka da se ne vakcenise.A mi koji želimo da se Novak vakcinise želimo mu sve najgore. Vidi molim te kako ljudi rezoniju. Oni bi da Novaka vide kako više ne igra tenis, I da se prepucavaju komentarima da su oni u pravu i ako znaju da je belo, ali mora po njihovom da bude crno. Ja ipak mislim da ce Novak da se vakcinise nemaju druge ako hoće da igra. Ova epidemija će još malo da potraje.

Pontifex

20.01.2022 04:02

@lala - Zašto fuj? Šta je to čovek pogrešno rekao?

Odgovori 6 18