VRHUNAC LICEMERJA! Novaka proterali, a MILIJARDERA zaraženog koronom pustili u zemlju! (FOTO)

Autor:

Sport

19.01.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravila očigledno ne važe za sve.

VRHUNAC LICEMERJA! Novaka proterali, a MILIJARDERA zaraženog koronom pustili u zemlju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću Australijanci su sudili, pa ga proterali iz zemlje, pod izgovorom kako su pravila ista za sve. Međutim, da li je to baš tako?

Najbogatiji čovek Australije, Endru Forest je izbegao striktne australijske propise. Vlasnik brojnih rudnika u Australiji bio je pozitivan na koronavirus, ali mu je i pored toga dozvoljeno da uđe u državu.

On je vlasnik bogatstva od 23 milijarde dolara, i to mu očigledno dozvoljava da putuje kad hoće i kako hoće. Prema navodima australijskih medija, dobio je medicinsko izuzeće i dozvoljena su mu brojna poslovna putovanja privatnim avionom.

Australijski milijarder je bio pozitivan na tokom jednog puta u Aziju, i uprkos tome, dozvoljeno mu je da uđe u zemlju i omogućeno da period izolacije odradi u Novom Južnom Velsu. Kako navode iz njegove kompanije izolaciju je završio 3. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading