SVE JE KRENULO PO ZLU ZA NOVAKA! Nakon Melburna, oglasio se direktor još jednog velikog svetskog turnira!

Autor:

Sport

18.01.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redom se javljaju organizatori turnira sa svih strana i šalju poruke upozorenja Novaku Đokoviću nakon što je deportovan iz Melburna.

SVE JE KRENULO PO ZLU ZA NOVAKA! Nakon Melburna, oglasio se direktor još jednog velikog svetskog turnira!

Foto: Tanjug/AP

Tako se oglasio i direktor Mastersa u Rimu - Serđo Palmijeri:

- Novak Đoković ima kontroverzan karakter, pravi poteze rizikujući samog sebe. Činjenica da nije uzor za mlade u ovo sportu je apsolutno tačna. Nije stigao do nivoa na kome su Federer i Nadal - rekao je Palmijeri koji je zabrinut čak i za mentalno zdravlje srpskog igrača. Ta dešavanja mogu da ugroze mentalno stanje, koje je potrebno svakom vrhunskom sportisti. Ne bih se ponašao kao direktor Australijan opena kada je favorizovao dolazak Novaka u Melburn, bez kordinacije sa vlastima. Imam dug i dobar odnos sa Novakom. On ima jak karakter, prebrodiće sve ovo. Da li će igrati na Otvorenom prvenstvu Italije od njega zavisi, ako se prijavi, pravila moraju da se poštuju. Ako igrači se budu pridržavali toga, neće biti razloga da ih ne prihvatimo - zaključio je Palmijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading