DRAMA NA AUSTRALIJAN OPENU: Teniseri i sudije pritrčali u pomoć!

Autor:

Sport

18.01.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već drugoga dana turnira na Australijan openu viđene su dramatične scene, a nisu u pitanju rezultatske neizvesnosti.

DRAMA NA AUSTRALIJAN OPENU: Teniseri i sudije pritrčali u pomoć!

Foto: Tanjug/AP

Australijan open

Naime, prvo je u duelu sa srpskim teniserom Filipom Krajinovićem, Dijego Švarcman vikao od bolova u nozi, a tokom duela između Pedra Martineza i Federika Dalbonisa viđena je scena koja je "zaledila krv u žilama" prisutnima.

Igrao se poslednji gem prvog seta, koji je Martinez na kraju dobio neverovatnim rezultatom 17:15, a negde na sredini tog taj-brejka, dogodila se nemila scena.

Devojčica se srušila, što se nije videlo u prenosu meča, a Delbonis je sve primetio. Odmah je viknuo i brzo pojurio ka njoj, dok su joj u pomoć prišli i Martinez i linijske sudije.

 

 

Devojčicu su ubrzo smestili u stolicu na terenu, bila je pregledana od strane lekara, a ona je tu ostala sve dok po nju nisu stigli njeni roditelji.

Teniseri su sve vreme ostali u blizini devojčice, a mediji u Australiji javljaju da je skupljačica loptica najverovatnije kolabirala zbog velike vrućine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading