KNJIGA SPALA NA DVA SLOVA: Krajinović eliminisan!

Autor:

Sport

18.01.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je ostala bez još jednog predstavnika na ovogodišnjem Australijan openu.

KNJIGA SPALA NA DVA SLOVA: Krajinović eliminisan!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je na startu ovogodišnjeg učešća na prvom Grend slemu. Bollji od našeg tenisera bio je Argentinac Dijego Švarcman koji je slavio sa maksimalnih 3:0 (6:3, 6:4, 7:5) u setovima.

 

 

Duel su oba tenisera započela prilično nervozno, pa su na startu viđena tri brejka. Treba napomenuti da je Argentinac napravio dva i time stigao do velike prednosti od 3:1. Veliku priliku za brejk Krajinović je propustio pri rezultatu 4:3 u korist Švarcmana. Imao je dve brejk lopte, nije ih iskoristio, pa je Argentinac u devetom gemu stigao do novog brejka i osvajanja prvog seta.

Naš teniser je mnogo bolje servirao u drugom setu, ali je došlo do pada u igri kada je to najmanje bilo potrebno. Švarcman je imao prednost od 5:3 u gemovima, ali Krajinović uspeva da napravi brejk, smanji na 5:4, ali je poklekao na svoj servis i Argentinac stiže i do drugog seta.

Velika borba viđena je u trećem setu. Imao je Argentinac prednost od 5:3 i servis, ali je Krajinović uspeo da se vrati u rezultatski egal. Ipak, pri rezultatu 5:5, Švarcman stiže do novog brejka čime je i pitanje pobednika ovog meča bilo rešeno.

Nakon eliminacije Filipa Krajinovića Srbiji su na ovogodišnjem Australijan openu ostala još samo dvojica tenisera. U pitanju su Dušan Lajović i Miomir Kecmanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Goran

18.01.2022 09:11

A ata drugo I ocekivati, pose onakvog blama, na pocetku godine??? Nazalost, forma I karijera, u velikom padu.