BIVŠI ADVOKAT SLOBE MILOŠEVIĆA PROGOVORIO O NOVAKU! Osuo je paljbu zbog celog haosa koji je nastao!

Autor:

Sport

17.01.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je konačno stigaou Srbiju nakon 11 dana provedenih u Australiji. Bivši advokat nekadašnjeg predsednika naše zemlje Slobodana Miloševića - Toma Fila, govorio je o suđenju protv prvog reketa sveta!

BIVŠI ADVOKAT SLOBE MILOŠEVIĆA PROGOVORIO O NOVAKU! Osuo je paljbu zbog celog haosa koji je nastao!

Foto: Tanjug/AP

Poznati srpski advokat Toma Fila poručio je da je njegov savet da Novakov advokatski tim uloži žalbu, pošto mu preti opasnost zabrane ulaska u zemlju na tri godine:

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Toma Fila

 

- Oni su ga pozvali i imao je vizu za ulazak u zemlju. Koliki su sadisti pokazuje to da su ga 11 dana držali u hotelu koji služi kao zatvor i oduzeli mu telefon. Prema njemu su se ophodili kao da je migrant koji je gumenim čamcem iz Afrike doplivao u Australiju. Novaku i njegovom timu bih savetovao da ulože žalbu na presudu jer ni jedna odluka nije jednostepena. Plašim se da će Novaka sprečiti da učestvuje i na Vimbldonom i Rolan Garosu- rekao je Fila za "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Budjoni

18.01.2022 14:53

Moja baba Kurana, inače vrsna pravnica kaže; O tem nema ništa,. Zakon daje ministru diskreciono pravo da ukine vizu po svom nahodjenju. A Sud radi po Zakonu. Ovlasti Tomu al da on naplati ili plati sve troškove spora. Neka mu je alal.