NOVAKU SU MNOGI RADILI O GLAVI! Srpski teniser otkrio ŠOKANTNE detalje!

Autor:

Sport

17.01.2022

12:32 >> 12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laslo Đere je eliminisan već na startu Australijan opena od Denisa Šapovalova, a posle poraza se osvrnuo na sve ono što se dogodilo Novaku Đokoviću u Australiji.

NOVAKU SU MNOGI RADILI O GLAVI! Srpski teniser otkrio ŠOKANTNE detalje!

Foto: Tanug/AP

Đere je rekao da je čuo razne priče iz svlačionice i da nisu svi igrači uz prvog tenisera sveta koji je deportovan iz Australije.


Veliki deo konferencije očekivano je bio posvećen torturi koju je Novak Đoković pretrpeo u Australiji i koja je okončana odbijanjem žalbe na Federalnom sudu.


Đere je otkrio da je poslao poruku saigraču iz reprezentacije i prijatelju.

- Za mene je malo drugačiji osećaj ovde zbog svega što se dogodilo. Poslao sam Novaku poruku u nedelju. Užasno je šta se sve ovde izdešavalo poslednjih desetak dana. I zaista ne razumem, pisalo je crno na belo da može da se uđe u državu ako imate medicinsko izuzeće. Ljudi ovde očigledno nisu bili sposobni da naprave pravila kojio će se držati. Kako ovo drugačije komentarisati, nego kao katastrofu - izjavio je Laslo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

 

Komentari (0)

Loading