DUCI ZARIO GLOGOV KOLAC U SRCE! Australija se trese zbog Novaka!

Autor:

Sport

17.01.2022

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Dušan Lajović govorio je na konferenciji za medije o Novaku Đokoviću.

DUCI ZARIO GLOGOV KOLAC U SRCE! Australija se trese zbog Novaka!

Foto: Starsport

Filip Krajnović i Dušan Lajović - srpski teniseri

Ducija nije izbeglo pitanje o Novaku Đokoviću i evo šta je imao da kaže na tu temu:

- Sve što se dogodilo je nezamislivo, mislim da su ga vrlo loše tretirali i da je doneta odluka sama po sebi pogrešna, a tek razlog zbog kog su sve to uradili, jer je sve bazirano na ideji. To nije ispravno. Nadam se da će u budućnosti stvari biti bolje po njega i da će u istoriji tenisa biti upisan kao najbolji igrač svih vremena, a da će sve ovo biti događaj koji ga je samo usporio- rekao je Lajović.

Na konstataciju da Đokovića možda čeka isti scenario u Sjedinjenim Američkim Državama, usledilo je pitanje šta je rešenje za Novaka Đokovića, a Lajović kaže:


- Budućnost svega toga zavisi od pandemije, zakona koje budu donele vlade i ostale stvari. Naravno, biće tu nekih teških odluka koje će morati da se donesu. Sada ne možemo mnogo da kažemo na tu temu, ko zna šta će se dogoditi. Sada je situacija ovakva, ali sve može da se promeni i nadam se da će na kraju svi teniseri normalno igrati turnire- rekao je Dušan Lajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nedja

17.01.2022 09:34

Važno je da zdravi sportisti učestvuju a ne da li su vakcinisani ili ne.

Odgovori 41 0