OVO NI PAS S MASLOM NE BI POJEO: Australijska vrhuška RASKRINKANA zbog Đokovića - lažu KAO NA SVADBI!

Autor:

Sport

17.01.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o deportaciji Novaka Đokovića iz Australije kao bomba je odjeknula svetskim medijima, a najnoviji detalji nam ukazuju da je Srbin neosnovano "proteran" sa najmanjeg kontinenta.

OVO NI PAS S MASLOM NE BI POJEO: Australijska vrhuška RASKRINKANA zbog Đokovića - lažu KAO NA SVADBI!

Foto: Tanjug/AP;Printscreen

Aleks Houk i Novak Đoković

Ovakvoj tvrdnji u prilog ide i činjenica da su se australijski premijer Skot Morison i ministar za imigracije Aleks Houk "posvađali" oko razloga ukidanja Noletove vize.

Morison smatra da su presudili zdravstveni imperativi prilikom odlučivanja...

Nismo mu mi dali medicinsko izuzeće, to je učinila federalna vlada. Pogrešio je, jednostavno je. Ako dođete iz inostranstva morate da ispunite pravila za ulazak u zemlju. On to nije uradio - obrazložio je Morison, ali su njegove reči demantovane, kako od strane ministarstva zdravlja, tako i od samog Houka.

 

 

Naime, Houk je u svom obrazloženju kao razlog za deportaciju naveo kako Srbin može predstavljati "ohrabrenje za protivnike vakcinaciji", ali ne i da je pretnja po javno zdravlje Australije.

Bilo kako bilo, Novak je već u putu ka Beogradu, a Morison je uputio ohrabrujuć signal po pitanju Đokovićevog povratka u Melburn naredne godine, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nedja

17.01.2022 09:32

Sve lažov do lažova.

Odgovori 13 0