BESRAMNIK! Nova, sada još BEDNIJA izjava bezobraznog Nadala o našem Novaku!

Autor:

Sport

17.01.2022

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadala, nastavo je sa kampanjom kako izgubiti pravog prijatelja, pošto mu Novak očigledno mnogo smeta.

BESRAMNIK! Nova, sada još BEDNIJA izjava bezobraznog Nadala o našem Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

On je upitan na konferenciji za štampu da govori i Novakovoj deportaciji iz Melburna:

- Pomalo sam umoran od te teme. Kada je dobio prvo suđenje, rekao sam da je pravda progovorila. Juče je odluka bila drugačija. Nikada neću biti protiv onoga što pravda kaže - rekao je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Nedja

17.01.2022 09:36

Zbog Nadala pravda stradala.

JN

18.01.2022 14:11

Onda je i Jelena Đoković isto bezobrazna i besramna jer nije podržala svog muža i oca svoje dece nego je slala ljubav. Da se Nadal povukao sa AO neko bi opet našao zamerku. Jad i beda srpskog novinarstva

Maša

24.01.2022 11:54

Ti znaš šta je pravda? Za tebe je pravda kada zabrane Novaku da igra, da bi ti pobedio i bio prvi. Ako ima pravde to se neće desiti. A mogao bi već jednom da naučiš da se kulturno ponašaš dok si na terenu. Tvoje ponašanje je toliko ružno da ljudi ne mogu više da te gledaju ta tvoja češkanja zadnjice, nosa, ušiju i šta sve ne. Odvratno. Primitivno. Ne kulturno. Nole je za tebe pravi GOSPODIN, koji ti nikad nećeš biti.