VIŠE NIKAD NEĆE IGRATI NA AO? Novak Đoković dobio ZABRANU ulaska u Australiju!

Autor:

Sport

16.01.2022

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijske vlasti nastavljaju sa skandaloznim odlukama.

VIŠE NIKAD NEĆE IGRATI NA AO? Novak Đoković dobio ZABRANU ulaska u Australiju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Australijan Openu

Novak Đoković možda više nikada neće nastupati na Australijan openu, pošto mu je potvrđena zabrana o ulasku u Australiju u naredne tri godine.

Ministarka u tamošnjoj vladi Karen Endrjuz je potvrdila ovu vest nakon što je Federalni sud ukinuo vizu izdatu Đokoviću.

- Federalni sud je potvrdio ukidanje, te će kao rezultat toga njemu biti zabranjen ulazak u zemlju na tri godine - rekla je ministarka.

Ona je dalje istakla da bi Novak mogao da uđe u Australiju pod određenim uslovima, ali da je u ovim trenucima to čisto hipotetisanje.

Podsetimo, Novak Đoković je do sada devet puta osvajao Australijan open, a pitanje je da li će još nekad imati priliku da taj bilans i popravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Očajno pero

16.01.2022 23:25

Neće ni imati gde da igra, jer Australija za godinu dana neće biti vlasnik GS. Drugo plašim se da Melbur i Rod Lejver arena za godinu dana neće postojati.

Odgovori 33 4
Pierre

16.01.2022 23:28

Djubrad fasisticka !!!!

Odgovori 34 3
Vesna

17.01.2022 00:00

Novace care nas, ne treba ti Australijan ooen i bez njih si najbolji, svi te volimo

Odgovori 42 2
kosta barac

17.01.2022 00:13

...Novace od danas tvoja azbuka pocinje sa B...trebalo je odmah da se vratis kuci...pare bacene na advokate trebalo je da utrosis na nesto korisno...mozda neki aparat bolnicama u domovini...njihova odluka njihova sramota...igraj tenis bez komentara dok mozes, hoces i ima smisla......pobedjuj u tisini i posveti se sebi porodici i domovini....

Odgovori 51 5