HITNO SAOPŠTENJE ATP-a! Tema je Novak Đoković!

Autor:

Sport

16.01.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ATP, krovna teniska organizacija u muškom tenisu, izdala je saopštenje povodom deportacije Novaka Đokovića.

HITNO SAOPŠTENJE ATP-a! Tema je Novak Đoković!

Foto: Tanjug/AP

U saopštenju se ističe žaljenje što je sve završeno na ovakav način:

- Današnja odluka da se podrži odluka o otkazivanjuu australijske vize Novaku Đokoviću označava kraj jedne duboko zabrinjavajuće serije događaja. Napokon, odluke legalnih vlasti po potanju javnog zdravlja moraju da se poštuju. Potrebno je više vremena da se donesu zaključci i nauči iz ove situacije. 

- Bez obzira kako se stiglo do ove tačke, Novak je jedan od najvećih šampiona našeg sporta i njegovo odsustvo sa Australijan opena je veliki gubitak za igru. Znamo koliko su protekli dani bili turbulentni za Novaka i koliko je želeo da brani trofej u Melburnu. Želimo mu sve najbolje i radujemo se njegovom skorom povratku na teren. ATP će i dalje snažno preporučivati vakcinaciju svim igračima- stoji u saopštenju ATP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Mlk

16.01.2022 10:24

Kakvi licemeri !!!!

Odgovori 98 5
Suzana

17.01.2022 10:16

Ogavni su !!!

Odgovori 24 2
Dr No

17.01.2022 20:05

Pa Nole je protiv ATP-a.

Danijela

17.01.2022 23:07

Svi su pogresili u ovom slucaju. Novak zbog ponasanja kad je bio pozitivan, a gospoda iz ATP-a i austalijski politicari zbog navlacenja Djokovica da dodje da bi da deportovali. Sramno, morali su da unapred budu kategoricni, a ne da dobije vizu I udje u zemlju pa da onda prave ovo sto je bilo. Ponizili su ga maksimalno, bez trunke odgovornosti I empatije...nije morali ovako biti ako nije bio pozeljan u Australiji

Odgovori 10 1