SLEDI TROGODIŠNJA ZABRANA ULASKA U ZEMLJU: Da li je baš tako?

Autor:

Sport

16.01.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Federalno sud Australije je nešto pre 8 časova po srednjeevropskom vremenu doneo odluku o definitivnom oduzimanju vize najboljem teniseru sveta, a treba videti kakve će posledice doneti ovakva presuda.

SLEDI TROGODIŠNJA ZABRANA ULASKA U ZEMLJU: Da li je baš tako?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković će u što kraćem roku biti deportovan iz Australije, a ono sa čime se suočava jeste trogodišnja zabrana povratka u ovu zemlju. Međutim, tamošnji mediji prenose da to ne znači da Novaka za to vreme nećemo gledati na AO, jer postoje određene okolnosti u kojima bi mogao da dobije vizu ako su to okolnosti koje su "u interesu Australije."

Politika je učinila svoje. I pored činjenice da je Ministar Hok istakao da je srpski teniser veliki ambasador i države Australije, doneta je odluka kakva je doneta, ali ostaje da se vidi da li će najbolji teniser sveta imati prilike da se u narednim godinama vrati na, kako je i sam isticao, turnir koji najviše voli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Baki

16.01.2022 10:40

Sve ovo će biti brzo zaboravljeno. Da li je ovo bio napad na Novaka ili Srbiju, ostaje otvoreno. jedno je sigurno - australijske vlasti su imale svoje interese, a ostali koji su se oglašavali ili su ćutali su imali svoje. Novak bi trebalo da se okrene sledećim turnirima.

nesa151

16.01.2022 11:50

Ama ljudi NEMA iduce godine MELBURNA SELI SE U PEKING.Politika nemoze da vodi sport.

Odgovori 11 0