PRAVIO SE LUD: Đokovićevi advokati otkrili ŠOKANTNE informacije o ministru Houku!

Autor:

Sport

16.01.2022

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za imigraciona pitanja Aleks Houk je još jednom provaljen!

PRAVIO SE LUD: Đokovićevi advokati otkrili ŠOKANTNE informacije o ministru Houku!

Foto: Tanjug/AP;Printscreen

Aleks Houk i Novak Đoković

Nik Vud, advokat Novaka Đokovića, otkrio je na Federalnom sudu da Aleks Houk nije ni pročitao dokumentaciju Novaka Đokovića pre donošenja odluke o oduzimanju vize.

On je otkrio da je Houk poručio da nije doktor. To, bukvalno, znači da se ministar pravio lud, čime je još jednom potvrđeno da je njegov jedini cilj deportacija Novaka, iako nema valjanih razloga za tako nešto.

Ključni problem je, kako kaže, "prethodno shvatanje" ministra da je Đoković protiv vakcinacije, za šta, nema dokaza, prema rečima Noletovog pravnog branioca.

Takođe, Houkovo obrazloženje odluke potpuno je ignorisalo prvi argument koji je Vlada upotrebila da ukine Đokoviću vizu, a to je da nije imao odgovarajuće medicinsko izuzeće da zaobiđe granična ograničenja.

Republika

Foto: Printscreen

Umesto toga Vlada je "podigla potpuno drugačije obrazloženje" - da će Đoković u Australiji pobuditi raspoloženje protiv vakcinacije.

Vud kaže da ministar "nije tražio ili pročitao medicinski materijal koji je gospodin Đoković dao vladi nakon prvobitnog osporavanja njegove vize". A oni potvrđuju da Đoković ne predstavlja nikakvu zdravstvenu opasnost s obzirom na njegovu nedavnu infekciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jelena

16.01.2022 05:29

Kakve veze ima vakcinacija sa zdravstvenom opasnoscu? I vakcinisani mogu da dobiju COVID, ali uglavnom sa blazim simptomima. Vakcinacija samo pomaze da se ne dobije tezak oblik oboljenja i ne zavrsi u bolnici. Nole je najveca zdravstvena opasnost sebi. Ovima u Australiji politika i mediji ispiraju mozak.

Odgovori 34 3