ONA GA NIJE OSTAVILA NA CEDILU! Snažna poruka Novaku srpske teniserke!

Autor:

Sport

15.01.2022

23:32 >> 23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša srpska teniserka Bojana Jovanovski poslala snažnu poruku Novaku Đokoviću koju prenosimo u celosti.

ONA GA NIJE OSTAVILA NA CEDILU! Snažna poruka Novaku srpske teniserke!

Foto: Tanjug/AP

Ona navodi sledeće:

Dragi Nole,

Mi smo bar kroz naše detinjstvo doživeli razne vrste nepravdi. Bombe su svetski moćnici bacali na civilne objekte u našem gradu, ginuli su i naši najmlađi sugrađani i prijatelji. Sada na tebe svetski moćnici vrše pritisak da odustaneš, pošto na drugi, na pravedan i na sportski način niko ne može da te savlada. Uspeh je nešto što očigledno ne žele da ti oproste. To se u istoriji dešavalo i našoj sugrađanki Moniki Seleš u periodu kada je bila najbolja na svetu dobila je nož u leđa. No, mi smo bar na nepravdu navikli i bez obzira na ishod ove ponižavajuće agonije koja ti je priređena, NISI SAM, TI SI NAŠ NAJVEĆI PONOS !

Na tebi je sada da se bez obzira na sve boriš za pravdu i bez obzira na ishod da daš sve od sebe u toj borbi! To ti znaš bolje od svih nas… U isto vreme moraš misliti i na sebe i svoju bezbednost, ako i propustiš jedan Gren Slem, osvojićeš neki drugi i nadamo se postati najbolji sportista svih vremena.

Ovo nije samo borba tebe protiv svetskih moćnika, nego očigledno i SPORTA protiv POLITIKE.

Što se tiče optužbi sitnih duša protiv tebe, ti si svu traženu dokumentaciju predao i dobio vizu, na sudu si legitimnost svoje dokumentacije dokazao. Tako da ljudima koji te optužuju da si lažov i čovek sa nedoličnim ponašanjem možeš poručiti rečenicu najvećeg svetskog naučnika i našeg sunarodnika Nikole Tesle: ”Kada bih svu vašu mržnju pretvorio u energiju, mogli bi se osvetliti mnogi gradovi”. Oni očito neće prestati da te mrze, ne zato što su njihovi stavovi istiniti, nego zato što su oni mali, ljubomorni i nezadovoljni svojim životima. Zato pretvori tu njihovu mržnju u energiju i POBEDI! POBEDI danas i u svakoj narednoj borbi… To će biti pobeda i svih nas koji smo svim srcem uz tebe!

Sve najlepše želimo svim ljudima u svetu kao i u prelepoj Australiji, a oni kako nam vrate vrate… Plašim se samo da su ljudi koji su iselili Pigmeje postali moralni Pigmeji! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Sosa

15.01.2022 23:58

Тако је Бојана, све си тачно рекла.Свака част Бојана. Ноле, најбољи си.

Odgovori 56 2
XYZ

16.01.2022 00:39

To su pravi sportisti,politika ih ne zanima samo sportski uspesi. A i podrska kolegama od pravih sportista je neizostavna. Za one koji to nisu -zaljenje. Sportski je izgubiti na terenu a ne u novinama i na politizaciji sporta. Zato kapa dole Niku Kirijosu i ostalima koji tako misle. Ostavite politiku i licne interese pojedinaca, nije sportski.

Odgovori 44 1
Niki

16.01.2022 09:20

Divno! Neka ovaj komentar prenesu i austlalijski mediji,ako smeju. 💜 Nole uvek ćeš biti naš ponos,a o ovom dešavanju će tek da se piše i polemiše.Možda nisi svestan,ali u budućnosti stižu promene. Svako žanje,kako seje!

Odgovori 27 3