OGLASIO SE TENISKI STRUČNJAK: Evo šta Novak treba da uradi!

Autor:

Sport

15.01.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski stručnjak i bivši teniser Radmilo Armenulić izjavio je da je celokupna sitaucija u vezi sa Novakom Ðokovićem u Australiji jedna nesvakidašnja afera koja se nikada nije desila u sportu.

OGLASIO SE TENISKI STRUČNJAK: Evo šta Novak treba da uradi!

Foto: Tanug/AP

Novak Đoković

- To je nesvakidašnja afera, ne mogu da se setim da li se to negde u sportu dešavalo, pogotovo u tenisu. Nikada. Vlasti u Melburnu su pokazale da ne poštuju svoje odluke. Oni su izabrali sudije, a kada sudije donesu odluke, onda ponište tu odluku. To je nesvakidašnje za jednu ozbiljnu državu. Zamislite kada bi se kod nas desilo da ministar može da poništi odluku premijera ili predsednika države. Premijer je sam priznao da nema poslednju reč, već ministar. To je skoro da vas ta odluka zasmejava, a ne da je shvatite ozbiljno - rekao je Armenulić za Tanjug.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Spori puž

15.01.2022 18:06

kakva smo mi slaba zemlja cak ni protesna nota zvanicno i pismeno da se da a zasluzili su apsolutno ambasadora da proteramo sto su ne samo Novaka izmaltretirali nego nas duboko sve ponizili i to oduzeli nam radost na bozic i pravoslavnu novu godinu a Srbija samo ćuti ali neka izbori dolaze

Maser

16.01.2022 08:31

@Spori puž - Hitno prekinuti Diplomatske Odnose sa Australijom