ĐOKOVIĆ ĆE BRANITI TITULU: Houk i Morison saterani u MIŠJU RUPU, Australija u NEVERICI!

Autor:

Sport

15.01.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džastin Kvili, poznati advokat, izneo je predviđanje po kome će Novak Đoković braniti titulu na Australijan Openu, što je prst u oko "režiserima" Noletove torture, Aleksu Houku i Skotu Morisonu!

ĐOKOVIĆ ĆE BRANITI TITULU: Houk i Morison saterani u MIŠJU RUPU, Australija u NEVERICI!

Foto: twitter.com/printscreen

Kvili, koji je dospeo u žižu javnosti nakon što se "kladio" na Srbina tokom prvog procesa, uveren je da će sudske vlasti još jednom stati na stranu pravde i istine.

Ja sam poprilično uveren da će Đoković dobiti privremenu zabranu deportacije. On samo treba da dokaže da postoji ozbiljan slučaj za suđenje. To je jezik koji u suštini znači da postoji sporan slučaj. Jednom kada to dokaže, on će lako preći preko druge prepreke, a to je činjenica da neće morati da se vrati ovamo - počeo je Kvili, a zatim je dodao:

 

 

On ne može da osvoji Australijan open u martu. Tako da, ako uspe da dokaže da postoji sporan slučaj, on će lako preći drugu prepreku, što je takozvani balans pogodnosti. Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedelja, možda i mesec dana. I naravno, to je sve što je važno u ovom trenutku - jasan je Džastin Kvili.

Podsetimo, Novakov advokatski tim je već izvojevao jednu pobedu, pošto će se o slučaju izjasniti veće sudija, a glavno ročište zakazano je za 23:30 po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ja, penzionerka

15.01.2022 16:07

Rimejk sapunice "Dinatija". Glavne uligr Skot i Aleksis. Kao i u svakoj saputnici i u ovoj se ne zna "ko koga..." ali pojavljuje se lik koji će da stavi svakog na svoje mesto.... Ideeeemooo!