NOVAKOVA NESREĆA U AUSTRALIJI: Planeta TUGUJE zbog Đokovića!

Autor:

Sport

15.01.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Japanska teniserka Naomi Osaka izjavila je da je "tužno" to što će svet pamtiti Novaka Đokovića zbog saga oko vakcinacije i ulaska u Australiju, umesto po vanserijskim dostignućima na terenu.

NOVAKOVA NESREĆA U AUSTRALIJI: Planeta TUGUJE zbog Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Japanka je Noletovu situaciju opisala "nesrećnom".

Iskreno, mislim da moje reči nisu važne, čak iako govorim ono što mislim. Videla sam ljude koji stave sebe na jednu stranu, a druge kako biraju drugu. Jedno mišljenje neće promeniti ništa, sve što se uradi samo dodatno pojača kontroverze. Mislim da je ovo nesrećna situacija. On je sjajan igrač i pomalo je tužno da ga neki pamte na ovaj način. Ali isto tako mislim da to nije do nas igrača, nego na vladi Australije kako će odlučiti o svemu. Znam kako je biti u situaciji gde stalno pričaju o tebi, gde vidiš komentare drugih igrača. To nije baš najbolji osećaj, ali pokušavate da ostanete pozitivni - navela je Osaka.

 

 

Podsetimo da je Novak uputio snažnu podrški japanskoj teniserki u momentu kada je zbog mentalnih problema bila prinuđena da odustane od takmičenja na Rolan Garosu.

Što se tiče Srbina, njegova sudbina biće poznata u noći između subota i nedelje, posle glavnog ročišta pred Federalnim sudom, koje je zakazano za 23:30 časova po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading