NOVAKOVA NESREĆA U AUSTRALIJI: Planeta TUGUJE zbog Đokovića!

Autor: Republika

Sport

15.01.2022

10:57

Japanska teniserka Naomi Osaka izjavila je da je "tužno" to što će svet pamtiti Novaka Đokovića zbog saga oko vakcinacije i ulaska u Australiju, umesto po vanserijskim dostignućima na terenu.

NOVAKOVA NESREĆA U AUSTRALIJI: Planeta TUGUJE zbog Đokovića!

Tanjug/AP

Japanka je Noletovu situaciju opisala "nesrećnom".

Iskreno, mislim da moje reči nisu važne, čak iako govorim ono što mislim. Videla sam ljude koji stave sebe na jednu stranu, a druge kako biraju drugu. Jedno mišljenje neće promeniti ništa, sve što se uradi samo dodatno pojača kontroverze. Mislim da je ovo nesrećna situacija. On je sjajan igrač i pomalo je tužno da ga neki pamte na ovaj način. Ali isto tako mislim da to nije do nas igrača, nego na vladi Australije kako će odlučiti o svemu. Znam kako je biti u situaciji gde stalno pričaju o tebi, gde vidiš komentare drugih igrača. To nije baš najbolji osećaj, ali pokušavate da ostanete pozitivni - navela je Osaka.

 

 

Podsetimo da je Novak uputio snažnu podrški japanskoj teniserki u momentu kada je zbog mentalnih problema bila prinuđena da odustane od takmičenja na Rolan Garosu.

Što se tiče Srbina, njegova sudbina biće poznata u noći između subota i nedelje, posle glavnog ročišta pred Federalnim sudom, koje je zakazano za 23:30 časova po našem vremenu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading