KO JE PODMUKAO I VARALICA? Pitali su Zvereva o Đokoviću, od njegovih reči TRESE se Melburn!

Autor:

Sport

15.01.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser Aleksandar Zverev uputio je snažnu podršku Novaku povodom slučaja "Đoković protiv Australije".

KO JE PODMUKAO I VARALICA? Pitali su Zvereva o Đokoviću, od njegovih reči TRESE se Melburn!

Foto: Tanjug/AP

Zverev i Đoković

Treći nosilac Australijan opena poručio je da se Srbin nalazi u teškoj situaciji.

Ne znam kako navijači razmišljaju. Što se mene tiče, on je jedan od najvećih sportista ikada. Osvojio je 20 Grend slemova, ima najviše nedelja na prvom mestu, osvojio je najviše Mastersa. On je jedan od najboljih sportista ikada, nema sumnje. Ovo nije dobra situacija za njega. Ali, ne možemo zbog toga da dovodimo u pitanje to da je jedan od najboljih svih vremena - izjavio je Zverev, a potom je otkrio da je pričao sa Noletom:

 

 

Pričali smo jedan dan i poslao sam mu podršku. Njegov telefon je sada verovatno isključen. Nisam uspeo sinoć da se čujem sa njim. Svi smo mislili da će igrati. Nadam se da će se izboriti sa ovim.

Nemac je uveren da Nole nije varao, niti imao lošu nameru.

Ne znamo još sve 100%. Imao je vizu, zar ne? Ne verujem da bi doputovao ovde da je znao da ne može da igra. To što je on Novak Đoković, tera ljude da misle da je on imao poseban tretman. Ne znam mnogo o ovome, ali znam da da je to bio neko drugi, ne bi bila ovolika drama. Neću da komentarišem dalje jer nisam političar, došao sam ovde samo da igram - dodao je Aleksandar Zverev.

Podsetimo, prvi Grend slem sezone startuje u ponedeljak, a Đoković bi u prvom kolu trebalo da odmeri snage sa Miomirom Kecmanovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
mick

17.01.2022 00:08

Melbourn se trese Uh sto mi se kuca trese sve ce da mi se srusi Idem da nazovem osiguranje Dajte molim vas Prestanite vec jednom praviti senzaciju od ovoga

Odgovori 2 10
Mery M.

17.01.2022 12:13

Za par godina, samo čipovani će smeti da igraju u Melburnu i drugde! Vakcinacija je samo uvod u čipovanje! Ispituju kako će reagovati ovce!