MEDVEDEV ZAGRMEO NA AUSTRALIJU! Zašto ste Novaku ODBILI vizu?

Autor: Republika

Sport

15.01.2022

09:31

Ruski teniser Danil Medvedev osvrnuo se na slučaj Novaka Đokovića kome je Australija u dva navrata odbila vizu za ulazak u zemlju.

MEDVEDEV ZAGRMEO NA AUSTRALIJU! Zašto ste Novaku ODBILI vizu?

Tanjug/AP

Danil Medvedev

O celoj situaciji svoj stav ponovo je izneo Danil Medvedev:

- Pretpostavljam da ćemo sutra znati da li će igrati i da ćemo znati nešto više o slučaju jer je nekoliko različitih odluka doneto u poslednje vreme. Želim da kažem da smo u Australiji i ovde važe njihova pravila. Koliko ja znam, ako imaš validno izuzeće da budeš u zemlji, onda možeš da igraš. Ako ne, svaka država može da ti zabrani ulazak. Nigde nisam pročitao zašto. To je ono što me zanima. Da li je to samo ministar rekao? Ima li pravni razlog? Valjda ćemo više znati posle žalbe. To je teška situacija za sve. Sa njim bih se svakako sastao tek u finalu. Pre toga bih morao da pobedim na najmanje šest mečeva. Neću menjati način pripreme za turnir ili neki poseban meč- istakao je Rus.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

16.01.2022 12:26

Da su teniseri časni hoću reći ljudi od časti spakovali bi se i napustili bi,, ao,, ovako su ih političari ponizili da nisu ni svesni koliko tretiraju ih kao smeće. A ako se ne pobune ni ne zaslužuju bolje.