POZVAO NA NOVAKOVU DEPORTACIJU?! Šokantna izjava Nadala o Đokoviću!

Autor:

Sport

15.01.2022

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal istakao je jasan stav oko "slučaja Đoković"!

POZVAO NA NOVAKOVU DEPORTACIJU?! Šokantna izjava Nadala o Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Nadal je podvukao da se ne slaže sa mnogim stvarima koje Srbin radi, a dodao je da niko nije veći od Australijan Opena, pa ni devetostruki šampion Melburna.

Moraću da kažem jednu stvar - sasvim je jasno da je Novak Đoković jedan od najboljih igrača u istoriji, bez sumnje. Ali ne postoji nijedan igač u istoriji koji je važniji od takmičenja. Niko, niti Rodžer, Novak ili ja, niti Bjern Borg, koji je bio neverovatan u svoje vreme. Jedni igrači dolaze, a drugi, novi, dolaze. Tenis ide dalje, Australijan open je mnogo važniji od bilo kog igrača - rekao je Rafa, koji je zatim dodao:

Ako zaigra konačno biće OK. Ako ne igra na Australijan openu biće to sjajan turnir sa ili bez njega. To je moje gledište. Zaista ga poštujem, čak iako se ne slažem sa mnogim stvarima koje je uradio poslednjih nekoliko nedelja - zaključio je šesti nosliac "Ozi Opena".

Podsetimo, australijske vlasti odlučile su da vrate Đokovića u , a Srbin će na tom mestu sačekati glavno ročište suđenja, koje će biti održano večeras od 23:30 časova po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (10)

Loading
Bojan

15.01.2022 11:56

Usrala se kukavica od straha ne sme na besnog Novaka. Koji jadnik i pacenik. Izgubice sve fanove zbog ovoga.

aj

15.01.2022 12:35

pa sta je lose rekao?? nista! vi i vasi naslovi....bre medji, iskulirajte malo

Vesna

15.01.2022 12:37

SAMO NEKA NASTAVI DA ČEŠE SVOJU GUZICU ,A DOBIĆE OD NOLETA ONO ŠTO ZASLUŽUJE!!!

Svetlana

15.01.2022 12:50

Такмичења постоје ради такмичара, господине Надал! Чему такмичење ако нема такмичара? Мислила сам да тај човек има грам мозга и скрупула, али осим банковног рачуна, очигледно, ништа нема...тужно