ZAVRŠENO JE PRVO ROČIŠTE! Bila je samo JEDNA TEMA i oko nje su se POSVAĐALI!

Autor:

Sport

14.01.2022

22:33 >> 23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreće konačan rasplet oko Novaka Đokovića u Australiji gde ćemo saznati da li će srpski as ipak zaograti na prvom Gren slemu u sezoni! Portal "Republika" će uživo pratiti tok saslušanja.

ZAVRŠENO JE PRVO ROČIŠTE! Bila je samo JEDNA TEMA i oko nje su se POSVAĐALI!

Foto: Tanjug/AP

00:36 - Ovo je kratko trajalo! Završeno je prvo ročište! Informacije o tome da će se Novak Đoković lično obratiti sudiji nisu potvrđene!

00:33 - Advokat države ne slaže se da o Đokovićevoj sudbini odlučuje sastav od tri sudije! Poslednja reč je na sudiji O'Kalahanu!

00:30 - Đokovićevi advokati su zatražili da na suđenju bude prisutan panel sudija. Prihvatili su da se sledeće zasedanje održi u nedelju u 9:30 (subota 11:30 po srpskom vremenu).

00:21 - Današnje saslušanje trebalo bi da bude samo uvod u priču pred "finalno zasedanje" u nedelju! Dejvid O'Kahalan danas bi trebao samo da potvrdi da se slučaj seli pred Federalni sud i utvrdi proceduralne rokove za podnošenje dokumentacije!

 

 

00:17 - Zasedanje Federalnog suda je počelo!

00:05 - Novak je stigao u kancelariju svojih advokata!

 

 

23:57 - Suđenje možete pratiti UŽIVO na Jutjub kanalu Saveznog suda Australije!

23:51 - Kako australijski mediji saznaju saslušanje je završeno. Očekuje se da oko 00:15 Đoković izađe pred sudiju Federalnog suda. Prema najnovijim informacijama, Đokovićevi advokati će biti prisutni, ali neće imati pravo da iznose odbranu. Novak će se sam braniti pred sudom!

23:32 - Kako javlja "CNN", granične vlasti su ponovo pritvorile Novaka Đokovića!

 

 

22:45 - Novak oči u oči sa imigracionim službenicima!

22:20 - Pojedini mediji u Australiji preneli su informaciju da se i dalje ne zna gde se Nole trenutno nalazi i gde će se sastati sa predstavnicima imgiracionih vlasti.

Trenutno je u Melburnu noć, a rano ujutru po tamošnjem vremenu, odnosno, u 22h po srpskom će najbolji svetski teniser dati iskaz graničnoj policiji.

Potom će Đoković izaći na novo saslušanje oko 10:15 po lokalnom, odnosno 00:15 po našem vremenu. Federalni sud će doneti konačnu odluku, a saslušanje će sprovesti sudija Džon O‘Kalahan.

Nakon saslušanja u subotu i suđenja u nedelju, srpski as bi već u ponedeljak morao da izađe na teren gde bi igrao meč prvog kola sa Miomirom Kecmanovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
joca lazic

14.01.2022 21:00

Tako je, ako Novaka deportuju to momentalno treba da urade i nasi teniseri ,jer sada trebaju Djokovicu ,ako to ne urade bice im to veliki minus u narodu,yato treba da se uvek drzimo zajedno

Odgovori 25 1