AUUUU! Hrvatski trener KONAČNO progovorio o Novakovom PAKLU u Melburnu!

Autor:

Sport

14.01.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama oko odlaska ili ostanka Novaka Đokovića u Melburnu dostiže vrhunac, a na temu govorio je i hrvatski teniski trener Nikola Pilić.

AUUUU! Hrvatski trener KONAČNO progovorio o Novakovom PAKLU u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević

je bio gost emisije ''Usijanje'' na televiziji ''Kurir'' i pritom istakao:

- Ne treba čovek da bude advokat, ovde je jako jednostavna priča. Australijska federacija i nezavisni doktori su mu dali zeleno svetlo i rekli su mu "sedi u avion i dođi". Došao je u Melburn i onda su rešili da će ga tretirati kao kriminalca. To je čista politička igranka, politika duboko ide uz sport.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Pilić i Novak Đoković

- Novak je čovek koji je devet puta osvajao Australijan open, a ne daju mu nikakvih kredita, maltretiraju ga kao kriminalca. Ovo je čista politička priča gde premijer koji ima loš rejting, preko imena Novaka Đokovića skuplja neke političke poene. Oni kažu da bi on mogao nekoga da zarazi. Pa što nisu doneli odluku pre tri-četiri dana, nego u petak popodne, tako da Novakovi advokati imaju manje vremena? Australijanci su uvek bili lutka na konopcu Engleske i Amerike i što su oni njima govorili, to su oni uvek radili. Bio sam mnogo puta u Australiji i znam šta se događa. Ovo što su napravili je čista sramota. Kad je u pitanju politika, onda sam siguran da Novak ima manje šanse od 50 odsto - direktan je nekadašnji selektor Dejvis kup tima Srbije.

- Najvažnije je da on dobije garancije da igra i da on dobije prvo i drugo kolo i da se njegova forma diže. Da prođe prvu nedelju, da može da uđe u svoju "šestu brzinu". On tamo voli da igra, tamo mu loptice odgovaraju, podloga terena... Ali da li će on igrati ili neće? Ja znam, bio sam u Australiji, znam kako oni misle o svemu tome. Ovo što su napravili od njega je sramotno. Izuzetno sam razočaran. Uveren sam, daj Bože da nisam u pravu, uveren sam da neće pustiti Novaka u Australiju- istakao je Pilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading