ŠTA JE SA MOZGOM? Mrziteljka SRBA i SRBIJE na američkoj televiziji pljuvala po Novaku kao da je najgori na svetu (VIDEO)

Autor:

Sport

14.01.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša američka teniserka Meri Kariljo, osvrnula se na slučaj Novaka Đokovića u u razgovoru sa Kristijan Amanpur na "CNN-u", inače partnerima N1 televizije.

ŠTA JE SA MOZGOM? Mrziteljka SRBA i SRBIJE na američkoj televiziji pljuvala po Novaku kao da je najgori na svetu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ona je istakla da Đoković ne bi trebalo da igra na Australijan openu i da je u ozbiljnim problemima:

- Novak nije tek jedna stvar, on je fenomenalan sportista i inteligentan je. On tvrdi da nije antivakser, već da je to svačije pravo odluke. Ali činjenica je da, u decembru kada je testiran pozitivno, nakon toga je išao bez maske i davao intervju francuskom novinaru. Takve stvari nemaju smisla kada znamo o koliko fokusiranom čoveku se radi. Nije kao da on ne veruje u kovid. On je nabavljao respiratore za Srbiju kada je počela pandemija, u Italiji takođe. Otvarao je škole u Srbiji, vole ga u toj zemlji. Njegov otac govori da je on kao Isus koji će biti žrtvovan na krstu. Ma, daj, ne govori takve stvari. Veoma je komplikovan čovek.

 

 

- Mislim da ne bi trebalo da igra. Moje mišljenje je da je trebalo da se povuče pre žreba. On bi sada trebalo da igra u ponedeljak kao prvi nosilac. Neće imati nimalo odmora. Mislim da je u velikim problemima- poručila je Kariljo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading