OD STARTA JE NOVAKU NAMEŠTANO: Isplivale nove SKANDALOZNE informacije!

Autor:

Sport

14.01.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemima vezanim za najboljeg tenisera sveta baviće se Federalni sud. I dok se sa nestrpljenjem iščekuje njegova odluka, u javnosti se pojavljuju nove skadalozne informacije.

OD STARTA JE NOVAKU NAMEŠTANO: Isplivale nove SKANDALOZNE informacije!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ponovo se na Tviteru oglasio nekadašnji zamenik sekretara australijskog odeljenja za imigraciju Abul Rizvi.

U samo jednom tvitu Rizvi je mnogo toga rekao:

- Ako su četiri osobe koje su dobile isto izuzeće od Savezne države Viktorija kao Đoković otišle iz zemlje nakon što im je dozvoljen ulazak, postoje dve opcije. Ili su svi carinici na aerodromu spavali ili ono što je verovatnije, politika je promenjena 6. januara zbog Đokovića - napisao je Rizvi.

Rizvijev tvit mogao bi da bude nastavak priče koju je javnosti već izneo brat najboljeg tenisera sveta Đorđe Đoković. On je rekao da je postupak koji se vodi protiv Novaka osveta Skota Morisona za fotografiju iz aviona koju je najbolji teniser sveta podelio na društvenim mrežama.

Sva dešavanja oko Novaka Đokovića možete pratiti na našem LIVE blogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Aleksa

14.01.2022 13:45

Roditelji koji su nadevali ime Morisonu, ni u kom slučaju nisu pogrešili kada su mu dali ime "SKOT", jer je kako vidimo i opravdao ime - svojim nelogičnim postupkom prema Djokoviću.

Odgovori 29 5
Patriota

14.01.2022 15:11

Premijer Australije Skot Morison rekao je danas da ukidanje vize srpskom teniseru Novaku Đokoviću ima za cilj da zaštiti "žrtvovanja" Australijanaca tokom pandemije korona virusa. "Australijanci su podneli mnoge žrtve tokom ove pandemije i s pravom žele da ishod tih žrtvovanja bude zaštićen", naveo je Morison u saopštenju. Odgovor drzave Srbije bi trebao da glasi: Premijerka Srbije Ana Brnabic rekla je danas da izbacivanje Rio Tinto u nacionalnom interesu drzave Srbije i svih njenih gradjana jer ima za cilj da zaštiti pre svega zivote ljudi i zivotnu sredinu. Srbi su podneli velike zrtve tokom zadnjih godina i decenija tako da sa pravom zele da budu zasticeni od istih onih koji su joj zivotnu sredinu trovali i unistavali svojim nato raketama i bombama.

Odgovori 70 5