SRPSKI POLITIČAR DAO SUMORNU PROGNOZU ZA NOVAKA: Plašim se da je ovo kraj jedne blistave karijere!

Autor: Republika

Sport

14.01.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Vladimir Đukanović, član predsedništva Srpske napredne stranke, prokomentarisao je aktuelnu situaciju u vezi sa najboljim teniserom sveta i torturom kojoj je Novak Đoković izložen u Australiji.

SRPSKI POLITIČAR DAO SUMORNU PROGNOZU ZA NOVAKA: Plašim se da je ovo kraj jedne blistave karijere!

Foto: youtube.com/printscreen/Sport Klub

Gostujući na Kurir televiziji, Đukanović je izneo sumnju da sve što se dogodilo svetskom broju jedan zapravo početak kraja jedne blistave karijere.

- Svet je uveo neko pravilo da moraš da se vakcinišeš, ako nisi vakcinisan, žao mi je nepostojiš. Pravila su takva kakva jesu. Imate slučaj u Austriji gde kažete da nećete da se vakcinišete i oni kažu dobro, ne možete u kafiće, da radiš, da dolaziš na posao. Ko ti je kriv. Tvoje je ljudsko pravo da se ne vakcinišeš, ali mi imamo neka pravila da ako nećeš, sedi kući i nema da mrdneš nigde. Plašim se da bi i ostale države mogle ovako da izreguju i da je Australija samo prva u nizu - istakao je Đukanović.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Đukanović je objasnio i na koji način su ostali teniseri, koji su imali sličan slučaj kao Novak, provukli kroz sistem.

- Ako ti lekar kaže da ne možeš da primiš vakcinu, a onda apliciraš za novu vizu i onda ti daju tu novu vizu. S tom nekom vizom koja ti po lekarskom izveštaju dozvoljava ulazak, ali ne znam da li je Đoković to uradio - rekao je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Suzana

14.01.2022 17:38

Nista ti ne znas! On nije Crnogorac,on je borbeni Hrvat koji nikad ne odustaje!!!Ziveo NOLEEEEE ! Molim Boga Peruna da korona pojede sve proklete Engleze u Australiji!

Sloboda

15.01.2022 05:22

Nole Srbine najbolji si na svetu. Nemoj se vakcinisati , to je tvoje pravo. Ako nema AO bice CHINA OPEN.

Vilimon

15.01.2022 06:33

Taj political laze. Ja zivim u americi, nisam vakcinisan I radim. Ovde je vrhovni sud oborio Bajdenov vax mandat.