SJAŠI, BRE, VIŠE: Australijski političar se ponovo OBRUŠIO na Novaka, OVAJ čovek je totalno SKRENUO!

Autor:

Sport

13.01.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski političari nastavljaju sa žestokim napadima na Novaka Đokovića.

SJAŠI, BRE, VIŠE: Australijski političar se ponovo OBRUŠIO na Novaka, OVAJ čovek je totalno SKRENUO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Predsednik Vlade Viktorije Danijel Endrjuz oštro je iskritikovao Novaka Đokovića, ali i samu državu Australiju.

Prema njegovim rečima Australijan open bi trebalo da bude veći od bilo koga, pa čak i od najboljeg tenisera sveta.

Samo se vakcinišite. To je ono što sam ja uradio, to su uradila moja deca. To je ono što je uradilo 93 odsto naše zajednice. Morali smo da donesemo neke teške odluke da bismo došli do tih brojeva. Australijan open je veći od bilo koje osobe, baš kao što je bezbednost naše zajednice veća od bilo kog pojedinca.

 

 

Usledio je žestok napada na Novaka Đokovića, ali i Vladu Australije.

- Australija ima politiku da ne dozvoljava nevakcinisanim ljudima da uđu u zemlju. Vlada treba da objasni kako je do toga došlo. I ovo je opet bio debakl. Novak Đoković je bio potpuno svestan da je stav australijske vlade da biste dobili ovu vizu to da ste u potpunosti vakcinisani. Kako je ta viza uopšte izdata? To je nešto na šta ova vlada nije odgovorila i nešto zbog čega Austalijanci vrte glavom. Ova vlada je doživela grend slem neuspeha. Nije bila uspešna u praćenju, testerinju, vakcinama i namenski napravljenom karantinu. Sada na to dodajemo i grend slem i debakl sa Novakom Đokovićem, koji izaziva ogromnu međunarodnu sramotu - zaključio je Endrjuz.

Ovo nije prvi put da Endrjuz kritikuje Novaka Đokovića, a po svemu sudeći, nije ni poslednji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Boki

13.01.2022 13:22

Australijanski teniser,zarazen koronom moze da ucestvuje,a Đokovic koji je zdrav ne?Da,93% su vakcinisani,ali ipak se povecava broj zarazenih kod njih,bezobzira na vakcinaciju.

Odgovori 12 3
Nemanja Nikodijevic

13.01.2022 20:45

Novace, dodji nam zdrav u Srbiju. Ne komentarisi klevete nesrecnika, koji nose u sebi mrznju i pakost, a to ih izgriza, pa traze propuh. Sta da ocekujes od premijere koji je naterao vojsku da ubija i tuce vlastiti narod radi vakcina, a tebe je nasao da stekne malce rejtinga za izbore. Samo dalje od takovih. Ono sto su tebi bespravno uskratili, kajace se ispastanjem uskracenja koje im sledi. Svajcarski Nationalrat gosp.Roger Köppel napravio je izvrsnu snimku svoga misljenja, naveo novine, drzave i sve one koji puze i koji se raduju tvojoj situaciji. Na kraju je rekao: "Presretan sam sto ne ucestvujemo u prljavoj propagandi lazi i kleveta protiv Djokovica. Djokovic je moc, nedostiziv, a to ovima smeta." Nabrojao je nekolicinu atributa na tvoje ime junace i to sve sa dokazima. Zna ova kugla da hulje hoce da te sprece da postignes poslednju stopu do spice, sutra ce se stideti pred svojom decom, a do toga casa ce morati istrpeti gore muke nego sto su tebi pripremili. Ti si nasi i svi te volimo!

Ranko

13.01.2022 23:57

Ko si bre ti glodaru da išta izjavljuješ?!!! Zanimanje - političar(čitaj fukara )!