OSVETA ZA NADALA: Đokoviću preti DVOSTRUKA ROBIJA!

Autor:

Sport

12.01.2022

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković suočava se sa sve većim problemima u Melburnu. Najnovije vesti iz Australije govore da postoji velika pretnja Noletu u vidu zatvorske kazne, u slučaju da se dokaže da je "falsifikovao" dokumentaciju prilikom aplikacije za vizu, a hajci su se pridružili i Španci.

OSVETA ZA NADALA: Đokoviću preti DVOSTRUKA ROBIJA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

U Španiji, za osobe koje dolaze iz Srbije, važi identično pravilo kao i u Australiji - nevakcinisanima nije dozvoljen ulazak u zemlju. S obzirom da je Novak novogodišnje praznike proveo u Marbelji, a navodno nije imao validno medicinsko izuzeće ili specijalnu dozvolu, postoji mogućnost da ga čeka još jedna kazna.

Propisi u ovoj državi Pirineja vezani za suzbijanje koronavirusa su izuzetno striktni, sankcije su oštre, a prilikom prekršaja koje sudske instance okarakterišu težim kreću se i do zatvorskih!

 

 

Španci su, pokretanjem istrage protiv Srbina dali svoj "doprinos" nastojanjima Rafaela Nadala da trku za najboljeg tenisera u istoriji završi kao najbrži. Sa druge strane, Đoković se sada suočava sa dvostrukim pritiskom, kako španskih, tako i australijskih vlasti, a sve je praćeno nezapamćenom medijskom hajkom protiv srpskog naroda, o čemu svedoče i naši ljudi koji žive na najmanjem kontinentu.

Sa kojim se sve opcijama Novak suočava, ukoliko već ozloglašeni Aleks Houk donese odluku o deportaciji, detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
kiki

12.01.2022 23:15

Ako je Novak 31.12 putovao u Spaniju znaci da je istekao 14 dnevni karantin i da je bio negativan na virus. U Spaniju je verovatno usao kao vlasnik nekretnine koji ima po mojoj proceni i neke spanske papire ili prijavljen boravak tamo. Ne moze covek kupiti kucu u Spaniji a da nema nekakvu dozvolu. Ako je usao u drzavu nevakcinisan to je stvar drzavnih organa koji su mu dozvolili. Ako granicna policija nije obavila svoj posao, spanci treba njih da ispituju ne Novaka.

Odgovori 37 4
MMMMM

13.01.2022 08:48

More članci ne platite praznu slamu. Vaš Nadal je povezana vreća.

Odgovori 10 2
nesa151

13.01.2022 10:07

@MMMMM - Al ta SLAMA je PRVAK PLANETE!Ne zaboravi to a i to da ti ni u bilo kom poslu to nIKAD neces biti!

Odgovori 5 12
Advokat

13.01.2022 13:52

Pa što ga više ne uhapse ako je takav prevarant i da se više nepiše o njemu ?

Odgovori 10 2