AKO NOVAK BUDE IGRAO, RAZBIĆE SVE I STIĆI DO DESETE TITULE! Čuvena novinarka javila se iz Australije i prenela svoje utiske!

Autor:

Sport

12.01.2022

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Šet, čuvena voditeljka "Eurosporta", prenela je atmosferu iz Australije koja okružuje Đokovićev slučaj!

AKO NOVAK BUDE IGRAO, RAZBIĆE SVE I STIĆI DO DESETE TITULE! Čuvena novinarka javila se iz Australije i prenela svoje utiske!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Barbara kaže da je koronavirus snažno uzdrmao australijsku javnost i da je život u toj zemlji već dve godine van normale.

Kovid je veoma prisutan ovde, zbog posla moram da radim antigenske testove na dnevnom nivou, brojevi su veoma visoki. Ljudi ovde nisu srećni, imali su dve teške godine, i zato mogu da razumem zašto se mnogi pitaju: Kako Novak može da igra nevakcinisan? Ako Novak dobije dozvolu da igra, atmosfera na mečevima će biti luda i burna. Imaće on veliku podršku Srba, ali puno, pre svega stanovnika države Viktorija, neće biti srećno – rekla je Barbara Šet za “Kurir“.

Vidi Novaka kako osvaja titulu.

Koliko sam mogla da primetim ni teniseri ovde nisu srećni zbog Novaka, ali nije ni njemu lako. Mislim da će izvući ogromnu količinu energije iz ovoga i posle svega će verovatno da bude jači nego pre. Ne mislim mo da je nekoliko propuštenih treninga dok je bio zatvoren uticalo na njega. Igra tenis cele godine, ima sada nekoliko dana na terenu pre turnira. Mentalno je jak, voli da igra ovde, juri 10. titulu. Sigurno je favorit broj jedan, zaista mislim da će da osvoji turnir - izjavila je Barbara Šet.

Fascinirana je podrškom srpskih navijača.

Neverovatno mi je to. Deluje i pomalo ludo, ali mi je baš drago što su se Srbi ujedinili i ovde u Australiji i kod vas u zemlji i što bezuslovno pružaju podršku Novaku. To mu sigurno puno znači i pomaže u teškim trenucima – zaključila je Barbara Šet.

Podsetimo, prema navodima koji stižu iz Australije odluka o Novakovoj deportacije biće objavljena u narednim satima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading