NOVINAR KOJI JE OTKRIO DA ĆE NOVAKA NOĆAS DEPORTOVATI IMA NOVE DETALJE: Premijerov UGLED je u pitanju, moraće da ga PROTERA!

Autor:

Sport

12.01.2022

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Bonđorno sada otkrio i pozadinu cele priče.

NOVINAR KOJI JE OTKRIO DA ĆE NOVAKA NOĆAS DEPORTOVATI IMA NOVE DETALJE: Premijerov UGLED je u pitanju, moraće da ga PROTERA!

Foto: Tanjug/AP/Youtube.com/Printscreen

Novak Đoković

Poznati australijski novinar izneo je da ima informacije po kojima Đokovića kroz par sati čeka odluka o deportaciji.

Sada je otrkio i šta je to što je uticalo na takvu odluku.

- Jedan antvakser mi je objasnio suštinu. Ako je Đoković u prilici da radi (igra na Australijan openu) nevakcinisan, kakvu poruku država šalje onima koji su izgubili posao zbog odluke da ne prime vakcinu. I u pravu je. Morisonova poslednja trunka kredibiliteta zavisi od deportacije Đokovića - napisao je Bonđorno na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
jaz

12.01.2022 21:26

i u pravu je.

Odgovori 5 16
Istina I samo Istina

12.01.2022 21:59

Advokati DJOKOVICA OTERASE NOVAKA KUCI..NANIPULACIJAMA OKO KORONE. BOLJE DA GA NISU BRANILI . DOBRO GA ODBRANISE . PUN KUP LAZNIH ISKAZA !

Odgovori 1 15
Nada

13.01.2022 01:18

O ciljem kredibilitetu i poverenju oni pricaju? Drzave, premijera,.. Gospodine Premijeru ovako ugled necete sačuvati ni svoj, a jos manje i drzave. Vizu je izdala i propisala uslove za medicinsko izuzece vasa drzava. A sad biste da menjate te iste uslove!!! Po tom osnovu ste izdali 26 viza. Pa nemogu je da 26 puta niste znali sta ste uslovili izdavanje viza. I sad treba Novak da snosi posledice zbog Vase neorgazinovasti. Politika je cudo, a naročito uoci izbora. Razmislite dobro koji cete potez da povucete kako biste sacuvali svoj ugled i poverenje!!!

Odgovori 16 5
Goran

13.01.2022 09:09

Ova prica je vec ispricana Cak je i zamenik premijera Australije rekao da su mislili da ce Dojokovica deportovati odmah po sletanju, da pokupe poene pred narodom. Ali su se zeznuli (Djokovic nije potpisao papir nego se zalio i pobedio) i zamenik premijera rekao da nece vise da se igraju advokata u vladi. Dok pobedjuje DJokovic nece ga deportovati jer nema smisla Ako izgubi mozda da bi narodu pokazali da je njihova zadnja. Inace anglosaksonska vlada gde god je zna se kakva je

Odgovori 14 2