ĐOKOVIĆA HOĆE DA UHAPSE NA TERENU! Australijanci PRETE robijom zbog formulara!

Autor:

Sport

11.01.2022

20:38 >> 20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaku pakuju 12 meseci zatvora jer je, navodno, slagao u obrascu za vizu. Privođenje planiraju javno pred kamerama, kao što je bilo i sramno suđenje.

ĐOKOVIĆA HOĆE DA  UHAPSE NA TERENU! Australijanci PRETE robijom zbog formulara!

Foto: Tanjug/AP

Hajku predvodi novinar Rotenberg, dokazujući da je Srbin putovao u druge zemlje 14 dana pred dolazak u Melburn iako je označio da nije.

Sud je Novaku Đokoviću (34) vratio vizu i pustio ga na slobodu, ali pojedinci ne odustaju od ideje da ga deportuju iz Australije ili, ako već ostaje u Melburnu, da to onda bude u zatvoru! Naime, njegovi zlotvori vode prljavu kampanju da je Nole slagao tokom popunjavanja formulara za ulazak u zemlju, te da je time napravio krivično delo za koje je zaprećena kazna od 12 meseci zatvora.

Republika

Foto: twitter.com/Novak Djokovic

 

 

HELIKOPTER KRUŽIO

U cilju da što više ponize najboljeg tenisera na svetu, tamošnje vlasti nameravaju da hapšenje, kao i sramno suđenje, sprovedu pred kamerama. I to na terenu, a ne, recimo, u hotelu, daleko od javnosti! Zato ne čudi da je Novaku odmah po vraćanju pasoša dozvoljeno da trenira, ali iza zatvorenih vrata Rod Lejver arene da ne bi bilo Srba da telima štite Đokovića. S druge strane, kamere će sve da ovekoveče u rijalitiju za auditorijum širom planete. Da se nešto kuva, svedoči to što je helikopter kružio iznad stadiona dok je Novak trenirao sa njihovim juniorom Džejmsom Mekejbom (18) jer očigledno čekaju da se nešto krupno desi.

Hajku, u cilju da se spremi ambijent za hapšenje, predvodi poznati Đokovićev kritičar američki novinar Ben Rotenberg. On je na Tviteru, pošto mu je propala teorija da je Novak falsifikovao PCR test, "otkrio" da je Srbin na formularu označio da nigde nije putovao 14 dana pre ulaska u Australiju, a da to nije istina. U prilog tome on navodi fotografije da je naš as 25. decembra igrao tenis u Beogradu, da je odmah iza Nove godine bio u Marbelji, a već 5. u Melburnu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Da Đoković nije bezbrižan od hapšenja ili deportacije, iako tvrdi da on i nije popunjavao formular, već ljudi iz Tenis Australije umesto njega, svedoči saopštenje iz kancelarije ministra za imigraciju Aleksa Hoka.

- Kao što je navedeno na sudu, ministar Hok razmatra da ukine vizu gospodinu Ðokoviću u skladu sa članom 133C (3) Zakona o migracijama. U skladu s tim, temeljno će se razmotriti to pitanje - stoji u saopštenju.

NE MOGU MU NIŠTA

S druge strane, optimizam uliva naš politikolog iz Australije Nina Marković, koja navodi da će Đoković sigurno igrati Australijan open.

- Čak i da ministar poništi vizu Novaku, na šta ima pravo, on ipak može da uloži žalbu u roku od 28 dana. Đoković bi od suda dobio dozvolu da bi igrao na Australijan openu dok traje eventualni novi proces - rekla je Markovićeva za TV Prva.

Hrabre i reči zamenika premijera Australije Barnabija Džojsa. On je priznao da su se preračunali i da Novaku, praktično, ne mogu ništa.

- Pogrešno sam shvatio. Mislio sam da će to biti gem, set, meč, da on nije duplo vakcinisan i da ćemo ga zamoliti da ode. Pogrešio sam. Neću se ponovo pretvarati da sam advokat - poručio je Džojs.

Danas optužuje: Novak delio pehare i koronu

Većina Australijanaca je razapela Novaka Đokovića, dok ga Srbi brane, ali, kao što i tamo ima dobrih ljudi, tako i ovde ima kukolja u žitu. Tako se na stranama lista Danas, koji je u vlasništvu "Junajted grupe" Dragana Šolaka i saradnika Dragana Đilasa, može pročitati da je Nole delio koronu deci u Srbiji. Naime, u tekstu od 11. januara se navodi da je Novak, na osnovu dokumenata i pozitivnog PCR testa od 16. decembra, znao da ima koronu, ali da je sutradan ipak dodeljivao pehare najboljim mladim teniserima na događaju Teniskog saveza Srbije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Jegux

11.01.2022 22:05

Ben je Benavi jer je pobenavio od mržnje.

Maca

12.01.2022 10:16

IMA LI NEKO DA MOŽE DA ZAUSTAVI OVO!!!!