KRŠI ZAKON A DRUGOM PRIGOVARA: Isplivali dokazi kako je Španac prekršio zakone Australije!

Autor:

Sport

11.01.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je proživeo pravu torturu po dolasku na tlo Australije. Kako vreme odmiče pojavljuju se informacije da su i drugi teniseri dolaskom u Melburn prekršili unapred utvrđena pravila.

KRŠI ZAKON A DRUGOM PRIGOVARA: Isplivali dokazi kako je Španac prekršio zakone Australije!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Španski teniser Rafael Nadal je na svom Tviter nalogu 20. decembra prethodne godine objavio da je pozitivan na koronavirus.

 

 

Prema australijskim zakonima neophodno je da protekne 14 dana od dana kada je određena osoba dobila pozitivni test da bi mogla da stupi na australijsko tlo. Nadal nije postupio po navedenom zakonu pošto se na teniskom terenu u Melburnu pojavio već poslednjeg dana 2021. godine, što znači da je proteklo svega 11 dana od dobijanja pozitivnog testa na virus COVID-19.

 

 

Na ovu informaciju niko nije obraćao pažnju jer je ceo svet bio zaokupljen slučajem Novaka Đokovića, dok je Rafa nesmetano ušao u državu.  

Dok je Đoković bio zatvoren u hotelu Park, Španac je imao i nekoliko izjava u kojima je isticao da pravila moraju da se poštuju, a čini se da je upravo on taj koji to nije učinio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Milena

15.01.2022 17:21

Kažu da ovo pravilo ne vazi za vakcinisane.