NOVAKU UGROŽENO ZDRAVLJE: Uznemirujuće vesti - ŠOKANTNO OTKRIĆE iz Melburna!

Autor:

Sport

11.01.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Veselinov, buduća snajka Novaka Đokovića, otkrila je potresne detalje iz Melburna.

NOVAKU UGROŽENO ZDRAVLJE: Uznemirujuće vesti - ŠOKANTNO OTKRIĆE iz Melburna!

Foto: Tanjug/Ap

Novak Đoković u Melburnu

Lepša polovina Noletovog brata Đorđa istakla je da su Australijanci tretirali Srbina na užasan način, a zbog načina na koji se hrani čak su mu i ugrozili zdravlje!

Osim što je veliki profesionalac u poslu, on je divan otac. Koliko je posvećen na terenu, tako je i kod kuće kada je sa svojom ženom, decom, porodicom. Oni su pokušali da pokvare njegov ritam. Nekoliko dana je živeo u nehumanim uslovima, ne hrani se po svom meniju. On je alegričan na gluten, zna koliko mu to donosi zdravstvenih problema, nije imao uslove za treniranje, a znamo koliko je to njemu značajno. Samim tim što je juče dobio presudu suda u svoju korist, i ako ode na Australijan Open, on će odbraniti trofej. Toga se oni i plaše i toga su svesni. Svaki čas listam vesti po portalima, ali mislim da ni sam Novak ne zna šta će biti, a ostalo je relativno malo vremena - rekla je Saška, koja je potom dodala da je cela porodica uz najboljeg igrača sveta:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

- U kontaktu je najviše sa Đorđem, tu je i Jelena, naravno. Oni imaju zajednički čet, tu razmatraju sve opcije. Cela porodica je potresena. Mama Dijana je divna žena. Nju i kada vidite preko fotografije, ako je niste upoznali, ona je čista emocija. Na njenom licu piše da je dobar čovek. Nju obožavam, stvarno je volim, baš je divna. Tata Srđan je baš stabilan čovek, pravi je lider, on je zaštitnik. Iz te činjenice, on je temperamentan, ali ne iz loše namere, on samo brani svoje dete, kao što bi i svaki roditelj - dodala je ona.

Podsetimo, Novaku je Federalni sud vratio vizu za boravak u Australiji, ali je njegova sudbina sada u rukama ministra Aleksa Huka. U međuvremenu, Srbin je postavljen za prvog nosioca na Australijan Openu, pa je jasno da njegove šanse za odbranu pehara rastu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
mihail

11.01.2022 11:14

Mislim da je njegovoj porodici najpametnije da cute.

Istina I samo istina

11.01.2022 11:50

Otkriveno da je DJOKOVIC lagao .. Slede nove manipulacije

Odgovori 1 12