ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Da li je ovo glavni razlog Novakovog maltretiranja?

Autor:

Sport

10.01.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dešavanja u vezi najboljeg svetskog tenisera danas su dosegla svoj vrhunac. Tokom čitave noći, ali i dana iz Melburna stižu različite vesti, ali čini se da je jedna činjenica mnogima promakla.

ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Da li je ovo glavni razlog Novakovog maltretiranja?

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Naime, u javnosti se spekuliše sa razlozima koji su doveli do ovakvog ponašanja australijske Vlade i organizatora Australijan opena prema Novaku Đokoviću. Međutim, pravi uzročnik svih dešavanja možda bi mogao da se pronađe u istoriji, tj. u propisima koje je sam Australijan open doneo.

Najbolji svetski teniser do sada je trofej na Australijan openu osvajao ukupno devet puta i upravo u toj činjenici možda leži ključ svih Novakovih problema. Prema informacijama do kojih smo došli, a koje potiču iz samog Melburna, organizatori ovog prestižnog turnira davno su doneli propis po kojem će svakom teniseru koji stigne do deset titula Australijan opena, ispred glavnog stadiona biti postavljena bista.

Možda je upravo ovaj podatak zasmetao kako organizatorima turnira, tako i predstavnicima australijskih vlasti, jer bi verovatno već ove godine morali da postave prvu bistu ispred "Rod Lejver Arene".

Podsetićemo da je u dosadašnjoj istoriji Novak Đoković devet puta osvajao trofej na Australijan openu, a iza njega se nalaze Roj Emerson i Rodžer Federer sa šest, dok su Džek Kraford, Ken Rozvel i Andre Agasi po četiri puta osvajali ovaj prestižni trofej.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading