NOVAKA MOGU DA PROTERAM KAD GOD HOĆU! Oglasio se ministar koji odlučuje o Đokovićevoj sudbini!

Autor: Republika

Sport

10.01.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks Houk odlučuje o tome da li će Novak Đoković biti deportovan iz Australije, a imigraciono ministarstvo na čijem je on čelu navodi da to može da uradi kada god hoće.

NOVAKA MOGU DA PROTERAM KAD GOD HOĆU! Oglasio se ministar koji odlučuje o Đokovićevoj sudbini!

Foto: Tanjug/AP

Sud je rano jutros doneo odluku da se Novaku vrate pasoš i viza i da bude pušten iz pritvora, odnosno imigracionog hotela u kojem se nalazio.

Nedugo zatim se pojavila informacija da imigracioni minister ima rok od četiri sata da preinači odluku suda, ali je to vreme isteklo. Međutim, oglasio se portparol ovog ministarstva, koji je naglasio da Aleks Houk ima pravo da deportuje Novaka kada god poželi.

- Nakon današnje odluke suda zasnovane na procedurama, odluka o tome da li će o tome da li će Novaku Đokoviću biti dozvoljen ostanak u Australiji stavlja se kao diskreciono pravo imigracionom ministru Aleksu Houku, koji Đokoviću u svakom trenutku može da ukine vizu, na osnovu prava koje ima. Ministar razmatra situaciju i process odlučivanja je i dalje u toku - rekao je portparol, prenosi "The Age".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Primus

10.01.2022 16:22

deja vu.. DA LI SE RADI O AUSTRALIJSKOM POLITIČARU ILI O NEMAČKOM PSIHOPATI - svejedno je ! Da vas podsetim: Ginter Parhe je ZARIO NOŽ U LEĐA NAJBOLJOJ TENISERKI SVETA SVOJEVREMENO, MONIKI SELEŠ !

Odgovori 23 2
ns

02.04.2022 07:13

bravo majstore... imas apsolutnu moc...tu ti je i slaba tacka...sa ovakvim na celu Australija ima samo problem...mislio sam da ste bolja drzava od nas...pogresio sam