VELEOBRT NA POMOLU: Čuveni Amerikanac OTKRIVA, Đoković SIGURNO pobeđuje na sudu!

Autor:

Sport

09.01.2022

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaku Đokoviću stiže velika podrška iz Amerike.

VELEOBRT NA POMOLU: Čuveni Amerikanac OTKRIVA, Đoković SIGURNO pobeđuje na sudu!

Foto: Tanjug/AP

Legendarni Patrik Mekinro je u popularnom jutarnjem programu "Dobro jutro, Ameriko" govorio o torturi kroz koju već nekoliko dana prolazi najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Amerikanac je bez dlake na jeziku rekao šta sve misli o ovom slučaju.

Mekinro, nakon što je prosturidao dokumente Novakovih advokata, smatra da Srbin ima ogromnu šansu da pobedi na sudu.

- Prošao sam kroz dokumente i kroz ono što su njegovi advokati sastavili. Mislim da Novak ima izvrsne šanse da dobije i da mu bude usvojena žalba, jer je uradio tačno ono što je bilo traženo od njega. Kada je pitao šta je bilo potrebno za medicinsko izuzeće, uradio je šta su tražili i pratio je pravila. Deluje da su se pravila promenila dok je on leteo ka Australiji, a to je izazvalo političku oluju u javnosti u Australiji, uključila se i federalna vlada. A ona ima pravo da analizira vašu vizu kada dođete na granicu i da promeni odluku o njoj, ali deluje mi da su otišli predaleko, jer je Đoković pratio sva pravila koja je trebalo da prati - rekao je Mekinro.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bivši kapiten Dejvis kup reprezentacije SAD, a sada teniski analtičar, ističe da na papiru precizno piše ko je u pravu u ovom slučaju.

- U pravilima piše veoma jasno da možete da uđete nevakcinisani u zemlju. Za mene je sasvim očigledno, dok čitam njegove pravne argumente, da je verovao da će mu biti dopušteno da nevakcinisan uđe u zemlju, jer je bio pozitivan na kovid prošlog meseca.

Mekinro je za kraj ovog izlaganja poručio da Novaka podržava sve veći broj tenisera.

Čuli ste od jednog tenisera odande, da je većina igrača okretala očima kad mu je odobreno izuzeće. Govorili su 'OK, on je Novak Đoković, on je 'Broj jedan', pokušava da obori rekord, da osvoji deseti Australijan open, naravno da će imati poseban tretman'. Ali kako se ovo odvijalo i kada su videli kakav je tretman dobio od granične policije i kada mu je oduzet telefon... Mislim da je sve počelo da se okreće. Igrači osećaju da se on bori za svoja prava i za njih, iako se mnogi ne slažu sa njim kada je u pitanju to što ne želi da se vakciniše. Mislim da će o tome tek biti priče dok države budu uvodile nove mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ZAvram

09.01.2022 18:42

Новак је већ победио нечасне Аустралијанце! Сви частољубиви и добромислећи људи су се подигли у Нолетову одбрану. Громада, попут Новака, уздигнуте главе ће погледати право у очи све оне, који су покушали да га понизе! Неће им проћи! No pasaran! Живео нам, још дуго, дуго побеђивао зло и похлепу, и срећан нам био! Новаче, наш јуначе, правдољубиви свет је уз Тебе! Волимо Те!