PORUKA SA MARAKANE LEDI KRV U ŽILAMA: Zvezda uputila MOĆNU podršku Novaku usred australijske TORTURE!

Autor:

Sport

06.01.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijske vlasti zabranile su najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću ulazak u zemlju, uprkos činjenici da je dobio medicinsko izuzeće, a tim povodom oglasila se i Crvena zvezda.

PORUKA SA MARAKANE LEDI KRV U ŽILAMA: Zvezda uputila MOĆNU podršku Novaku usred australijske TORTURE!

Foto: Twitter/Printscreen/FK Crvena zvezda

Podrška Novaku Đokoviću od Crvene zvezde

Naš najtrofejniji klub uputio je snažnu podršku Noletu putem društvenih mreža. Poznato je da je prvi reket sveta veliki fan crveno-belih, nedavno je bio na meču košarkaške sekcije u "Pioniru" protiv Barselone, a sa "Marakane" su mu poručili da stoje uz njega u ovim teškim momentima.

- Podrška za najboljeg! Nole, tvoja Zvezda je uz tebe! - navedeno je na zvaničnom Tviter nalogu kluba iz Ljutice Bogdana.

 

 

Podsetimo da je Novak odbijen prilikom apliciranja za australijsku vizu okončanjem sage na aerodromu u Melburnu koja je trajala duže od devet sati. Srbin je u međuvremenu uložio žalbu, a organizvana je konferencija za medije porodice Đoković, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading