VUČIĆ SE PONOVO ČUO SA NOVAKOM: Tražio je samo jednu stvar!

Autor:

Sport

06.01.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas se ponovo čuo sa prvim teniserom sveta Novakom Đokovićem!

VUČIĆ SE PONOVO ČUO SA NOVAKOM: Tražio je samo jednu stvar!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Aleksandar Vučić

Na pitanje novinara da ponovo prokomentariše skandaloznu situaciju na tlu Australije, Vučić je poručio da će država Srbija učiniti sve da prestane maltretiranje najboljeg tenisera sveta. Otkrio je da se tokom jutra ponovo čuo sa Novakom, koji ga je zamolio za samo jednu stvar, a to je da ga presele iz užasnog hotela!

- Ono što smo mogli da uradimo, ja sam sinoć prvi put razgovarao, jutros drugi put, u skladu sa dogovorima koje imamo, Ana Brnabić upravo poziva teleofnom, moleći i želeći da zamoli jednu stvar, da pre konačne odluke suda u ponedeljak, omoguće Novaku da ne bude u ovom zloglasnom hotelu, već u kući koju je iznajmio, da može da se kreće. To je ono što je Novak tražio od svoje države, naša je obaveza da čuvamo svoje građane. Pričao sam sa njim sinoć i jutros, naše ministarstvo je uključeno - saopštio je Vučić

Predsednik Vučić smatra da je prema Novaku na snazi izuzetno nefer odnos australijske vlasti!

- Ono što nije fer je da se vodi politička hajka na čelu sa premijerom Australije. Iste tenisere su pustili, Novaka Đokovića nisu. Svakome je jasno o čemu se radi, nemam dlake na jeziku ne plašim se da izgovorim istinu, moj posao je da štitim građane Srbije i da štitim istinu. Razgovarao sam i sa ocem Novaka Đokovića, ali plašim se da će ta vrsta političkog iživljavanja da se nastavi, jer ne mogu drugačije da ga pobede - rekao je Vučić.

Podsetimo, Australijan open se održava od 17. do 30. i januara i ostaje da vidimo da li ćemo gledati Novaka u pohodu na desetu titulu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading