MOŽEMO I BEZ NOVAKA! Dubl RAZGALIO Srbiju 1. januara - Norvežani PALI u Sidneju!

Autor:

Sport

01.01.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije savladala je Norvešku prvog dana takmičenja u okviru grupe A ATP kupa sa 2:0, a odlučujući poen našoj selekciji doneo je dubl.

MOŽEMO I BEZ NOVAKA! Dubl RAZGALIO Srbiju 1. januara - Norvežani PALI u Sidneju!

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović i Nikola Ćaćić

Filip Krajinović i Nikola Ćaćić bili su bolji od norveškog para Durasović/Rud rezultatom 2:0. Po setovima je bilo 7:6, 6:3, a susret je trajao jedan čas i 27 minuta.

Norvežani su bolje otvorili meč, napravili su rani brejk i poveli sa 3:0. Ipak, Filip i Nikola se nisu predavali, strpljivo su čekali svoju šansu da oduzmu servis rivalu, a to su učinili u sedmom gemu prvog perioda igre. Na kraju je prvi set rešen u taj-brejku koji je pripao našoj selekciji sa 7:3.

Drugi set je ponovo bolje otvorila skandinavska selekcija, Durasović i Rud su "brejknuli" Krajinovića i Ćaćića, ali onda je viđen dvostruki brejk Srba, čime su stigli nadomak pobede.

Podsetimo, ranije danas naša selekcija u singlu upisala je polovičan učinak, a za pehar ATP kupa borimo se bez najboljeg - Novaka Đokovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading