UGLEDAO SAM SE NA NOVAKA: Kontroverzni teniser završio u filmu za odrasle, a onda ŠOKIRAO načinom života!

Autor:

Sport

24.12.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni teniser Bernard Tomić je otkrio kako mu je najbolji teniser sveta Novak Đoković bio uzor u jednom segmentu života.

UGLEDAO SAM SE NA NOVAKA: Kontroverzni teniser završio u filmu za odrasle, a onda ŠOKIRAO načinom života!

Foto: Tanjug/AP

Bernard Tomić i Novak Đoković

Bernard Tomić je pre tri godine odlučio da postane vegan i tvrdi da se nikad ne bi vratio starom načinu ishrane.

- Znate, nisam bio baš profesionalan u stvarima koje sam radio, sa jelom, sa treninzima posebno.Pre dve i po, tri godine prešao sam u vegane i to mi se sviđa, to je neverovatan osećaj - kaže jedan od najvećih skandal majstora na ATP turu.

Novak Đoković mu je bio inspiracija...

Mnogi uspešni ljudi su vegani. Inspirisao me je Novak, pa sam to pokušao i uspelo mi je. Mislim da se nikada neću vratiti da jedem bilo šta drugo, tako da sam ponosan vegan. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bernard Tomić

On je objasnio šta je bio jedan od razloga da izbaci mesne proizvode iz ishrane.

- Ukus mesa, da me pogrešno ne shvatite, je neverovatan, ali mi ne nedostaje jer su tu životinje... Mislim, verujem u karmu, znate da radite pravu stvar ali ne radi se samo o tome, već i o mom zdravlju. Mislim da je moje zdravlje generalno mnogo bolje u poslednjih nekoliko godina.

Tomić je pravio brojne ispade tokom svoje profesionalne karijere, a poslednjih godina privlači pažnju svojim ponašanjem van terena. Tako je prošle godine završio na sajtovima za odrasle zbog veze sa devojkom iz te branše.

A sećamo se i neprimerenog sadražaja koji je delio iz svoje hotelske sobe tokom karantina pred prošlogodišnji Australijan Open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading