VIŠE SE NI NE KRIJU: Nadal i Federer se UDRUŽILI protiv Novaka, Đokoviću SPREMAJU pakao!

Autor:

Sport

18.12.2021

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal se oglasio posle poraza od Denisa Šapovalova na Mubadala openu.

VIŠE SE NI NE KRIJU: Nadal i Federer se UDRUŽILI protiv Novaka, Đokoviću SPREMAJU pakao!

Foto: Tanjug/AP, Pixabay

Rafael Nadal je neslavno završio učešće ne egzibicionom turniru u Abu Dabiju, pošto je doživeo dva neuspeha.

Ipak, on nije bio previše razočaran nakon poraza od Šapovalova.

- Iskreno osećam se malo umorno. Tokom prvog dana sam trenirao sa Rubljovom, juče je bio težak meč sa Marijem, danas sa Šapovalovim. Previše je to intenzivno, obzirom da sam dugo bio van terena“, rekao je Nadal i dodao „Imao sam svoje šanse u drugom setu. Izgubio sam gem, koji nisam trebao i meč je otišao u drugom pravcu. Bila je ovo dobra nedelja. Moram da budem zadovoljan. Ovo je prvi korak ka povratku. Nadam se da ću biti spreman za Australiju.

Nadal nije siguran da li će nastupiti u Melburnu.

- Moram da razgovaram sa mojim timom i onda ću doneti odluku. Moja želja je da idem, ali videću kako se telo oseća posle ovih par intenzivnih dana. U ovom trenutku moje karijere, pažljivo moram da odmerim svaki potez, jer znam kroz šta sam prolazio.

Usledilo je zanimljivo pitanje za Španca, pošto je novinare zanimalo sa kim se više druži van terena, Federerom ili Đokovićem. Rafa je dao iznenađujuć odgovor.

- Sa Rodžerom. Mnogo češće smo u kontaktu, mnogo više pričamo. Nema nikakve sumnje da sam mnogo bliži sa Federerom, nego sa Novakom.

Švajcarac i Španac u prošlosti su često bili u lošim odnosima, ali čini se da ih je zbližio zajednički "neprijatelj", najbolji teniser u istoriji belog sporta, Novak Đoković.

Zanimljivo je da oni to više i ne kriju, o čemu svedoče njihove izjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kompleksi

19.12.2021 06:35

Leče jedan drugom komplekse. Nema ništa gore nego kada misliš da si najbolji. Samo misliš.

Teniser

19.12.2021 14:53

Pa dobro, ko gubi ima pravo da se ljuti a Rafa i RF nisu mislili i verovali da Novak može da ih skine sa svakako očekivanog trona najboljeg svih vremena. Čak se i rukovodstvo ATP udružilo sa njima i smišljanjem sumanutog protekcionističkog sistema bodovanja u zadnje 2 godine ali ni to nije pomoglo - da je ostao normalan sistem bodovanja Federer više ne bi ni bio na rang listi a Nadal bi bio rangiran negde oko 300 ... Džaba su krečili, Đoković po svim kriterijumima, rezultatima i statistikama je UBEDLJIVO GOAT, drugi je Rafa a Federer tek treći i to sa ozbiljnim zaostatkom.