Srbija u NOVOGODIŠNJEM TRANSU zbog Novaka!

Autor:

Sport

08.12.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Srbije nastupiće na predstojećem ATP kupu koji će se odigrati u Sidneju od 1. do 9. januara. Naši teniseri predvođeni Novakom Đokovićem smeštena je u grupu A u kojoj će snage odmeriti sa selekcijama Norveške, Čilea i Španije.

Srbija u NOVOGODIŠNJEM TRANSU zbog Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser na planeti Novak Đoković

Raspored mečeva takođe je pozant.

Naime, već prvog januara u večernjem terminu po lokalnom vremenu, Srbija će igrati prvo kolo protiv Norveške na Ken Rozvel Areni.

Drugo kolo na programu je trećeg januara protiv Čilea na Kudos Bank Areni i poslednje kolo protiv Španije odigraće se petog januara na Ken Rozvel Areni.

 

 

Svi mečevi će se igrati u večernjem terminu po lokalnom vremenu, tako da će gledaoci u Srbiji imati prilike da u tenisu uživaju u idealnim terminima po našem vremenu.

Sidnej je, naime, +11 u odnosu na nas, što znači da će se mečevi uglavnom igrati od 09:00 ili 10:00 po našem vremenu.

Takođe su poznati i sastavi ekipa koje će igrati u grupi sa Srbijom.

Za Norvešku će nastupiti: Kasper Rud, Viktor Đurasović, Lukas Helum-Lilengren, Lejton Rivera i Andreja Petrović.

Za Čile že nastupiti Kristijan Garin, Alehandro Tabilo i Tomas Barios Vera.

Što se tiče Španije, neće je predvoditi Rafael Nadal, već Roberto Bautista Agut uz Pabla Karenjo-Busta, Alberta Ramos-Vinjolasa, Alehandra Davidoviča Fokinu i Pedra Martinesa.B

Boje Srbije uz Novaka Đokovića braniće još Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nikola Ćaćić i naturalizovani hrvatski teniser Matej Sabanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (1)

Loading
nesa151

08.12.2021 10:05

Gospo FON znajte da SRBI DOBRO PAMTE TO "FON"(ja recimo iz cuga Fon Ribentrop ali on je bio nacista i kako je zavrsio).Da ukidate SRPSKU CRKVU,bice da niste krsteni u vasoj crkvi a u Srbiju ni da zavirite"PERSONA NON GRATA"!