NOVAK JE DOŠAO IZ "RAZVALJENE" SRBIJE: Posle mnogo godina, otkriveno zbog čega Federer NE PODNOSI Đokovića!

Autor:

Sport

07.12.2021

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristofer Kleri, kolumnista "Njujork Tajmsa", nedavno je objavio biografiju Švajcarca Rodžera Federera pod nazivom "Maestro". U njoj je otkriven odnos koji Fedeks ima prema Noletu, koji je dosta "hladniji" u porđenju sa "Bikom sa Majorke".

NOVAK JE DOŠAO IZ "RAZVALJENE" SRBIJE: Posle mnogo godina, otkriveno zbog čega Federer NE PODNOSI Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Kleri je otkrio da se Švajcarac navikao na rivalstvo sa Špancem, dok postoje posebni razlozi zbog koji nije mogao da "podnese" Srbina.

Nadal je bio prvi veliki Rodžerov izazivač. Baš kada se Rodžer pomirio sa time, pojavio se Đoković, i Federeru je bilo teško to da prihvati. Takođe, Rafa se uvek sa mnogo poštovanja odnosio prema Federeru, a Đoković je pravio te imitacije, što se možda Federeru nije dopalo - napisao je Amerikanac, koji se dotakao i Novakovog porekla.

I Rafa i Rodžer imali su komforno detinjstvo sa mnogo izbora. Đoković je došao iz zemlje rastrzane ratom i nije imao izbora. Samo je hteo – i morao – da uspe - jasan je Kristofer Kleri.

 

 

Podsetimo da su sva tri člana tzv. "Velike trojke" u dosadašnjem toku karijere osvojila po 20 Grend slem titula, a opšta ocena je da je Đoković apsolutni favorit da se osami na čelu "večne liste".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milena

08.12.2021 18:23

Ma koga taj bednik laze,misli on da su svi debili.Ne mogu da podnesu niKristofer ni ova dva idiota da se neko tako krsti i da mu gledaju u tur.TO JE TO !