NOVAČE, JAVI SE: Najnovija vest oko Đokovićevog učešća na Australijan Openu!

Autor:

Sport

07.12.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sigurno putuje u Australiju gde će početkom januara nastupiti za Srbiju na ATP kupu, a sve je izvesnije da će braniti titulu i na Australijan Openu!

NOVAČE, JAVI SE: Najnovija vest oko Đokovićevog učešća na Australijan Openu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najnovije informacije stižu od direktora ATP kupa Toma Larnera koji je siguran da će Novak Đoković igrati na Australijan Openu.

- Očekujemo da svi koji dolaze u Australiju igraju i na Australijan Openu. Igrači su svesni kakvi su uslovi, tako da ako igraju ATP Kup, očekujemo da svi oni dođu i u Melburn i igraju na Australijan openu- rekao je Larner.

Istina je da u Sidneju i Melburnu ne važe ista pravila...

Da bi igrao nevakcinisan u Sidneju, Novak bi morao da da zatraži specijalnu dozvolu od Vlade Novog Južnog Velsa i provede 14 dana u karantinu po ulasku u zemlju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković brani titulu na Australijan Openu?

Ista stvar bi bila otvorena i za organizatore Australijan opena, ali su oni nedvosmisleno naglasili da neće biti spremni ni na kakve ustupke i izuzeća od pravila koja važe za sve ostale.

Ako nije vakcinisan, Novak bi trebalo da stigne u Sidnej 16. decembra, kako bi prošao dvonedeljni karantin, jer turnir počinje 1. januara.

Ipak, sve ovo najavljuje mogućnost da svetski broj jedan ipak krene u napad na 21. slem i desetu titulu na Australijan Openu.

I dalje se čeka da se Novak oglasi i razreši sve dileme!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milica

01.01.2022 16:13

Živeo Novak Đoković. Živela Srbija.